Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. F): Palmanyola 2 – 6 Sollerense D.s.

Palmanyola: Javier Campomar, Esteban Galindo, Marc Gonzalez, Sergi Zoilo, Ivan Sanchez, Guiem Coll, Nacho Perez y Pau Morales.

Sustituciones: Mario Perez, Biel Riera y Marc Huelamo

Sollerense D.s.: Erik Ferriol, Mateo Marti, Joan Ferrer, Adrian Garcia, Iker San, Jordi Hernandez, Albert Hauf y Nicolas Bucurescu.

Sustituciones: Guillermo Amor, Javier Domingo, Andreu Marco y Edward Garcia Avelino De Souza

Goles: 0-1 Iker San (min 1), 0-2 Iker San (min 5), 0-3 Iker San (min 8), 1-3 Guiem Coll (min 19), 1-4 Javier Domingo (min 21), 2-4 Sergi Zoilo (min 34), 2-5 Nicolas Bucurescu (min 38) y 2-6 Nicolas Bucurescu (min 39)

Árbitro: Francisco Jaime Parets Cañas.

Partit que el sollerics ja van deixar resolt als primers 10 minuts de partit posant un 0 a 3 al marcador, els tres gols de Iker.

Aquest primer quart va ser de total domini dels visitants, que aquesta vegada si, ja van sortir a tope a partir del primer minut, no deixant feines pendents.
Amb el partit ja resolt l entrenador solleric va repartir més és minuts entre els jugadors assegurat a sa banqueta als que més solen jugar. A partir D aquest moment el partit es va equilibrar un poc. Així i tot, però el Sollerense encara que va encaixar dos gols, en va fer tres més.
Al final 2 a 6 dins l únic camp de terra des grup. Destacar el darrer quart de Nico amb dos gols i el primer de Iker amb tres. Molt bé també Mateu i Adrian a sa zona defensiva.