El director general d’IB3 vol donar més informació del Futbol Base

Trobada entre Miquel Bestard i Andreu Manresa

Trobada entre Miquel Bestard i Andreu Manresa

El director general de la Ràdiotelevisió Autonòmica va rebre Miquel Bestard a la seu d’IB3 per parlar de la presència televisiva del futbol illenc. L’entrevista va ser conseqüència de la trobada que els dos directius varen tenir a la Gala del Futbol celebrada fa tres setmanes.

A la conversa també hi varen assitir el cap d’Esports d’IB3, Albert Salas, el director de Programes, Jordi Calleja, i el periodista Joan Carles Muntaner. Tots varen coincidir en què la força que té el futbol federat de les Illes Balears mareix una atenció destacada per part dels mitjans de comunicació. Manresa va manifestar que, des que es va fer càrrec de la Televisió Autonòmica, ha volgut donar més protagonisme al futbol, com a esport «rei», i perquè mobilitza cada cap de setmana desenes de milers de persones, entre esportistes i familiars.

Miquel Bestard s’ha posat a la seva disposició per facilitar qualsevol iniciativa que pugui donar més presència del Futbol Base en la Televisió Pública de Balears.

També varen parlar de les retransmissions de partits de Segona B, que tenen bona acollida per l’audiència i de la possibilitat de reprendre les emissions de partits de la Tercera Divisió, com succeïa en temporades anteriors. El director general d’IB3 se va manifestar molt interessat en què la Televisió pública televisi partits de la Tercera Balear, i que per això està disposat a aportar tots els mitjans tècnics que facin falta. Bestard li va comentar que en diverses ocasions els representants dels clubs de Tercera també li han manifestat el seu interès i que estaria be parlar-ne directament.

El director general i el cap d’Esports se varen posar a disposició de la FFIB per organitzar una trobada amb els clubs de Tercera per exposar-los directament la situació d’IB3 i les possibilitats que hi ha per televisar un partit cada setmana.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.