La tornada de Guasp

Biel Guasp

Biel Guasp ja te l’alta mèdica i és a disposició de l’entrenador, Chistian Ziege, pel partit de diumenge (12.00 horas, IB3 TV en directe) contra el Llagostera a Palamós. El futbolista d’Alarò encara no ha pogut jugar ni un sol minut aquesta temporada a causa d’una lesió i ja té ganes d’aportar el seu futbol al grup. “Ja estic del tot recuperat. Va ser un problema al genoll esquerra que me va tenir aturat del tot durant dues setmanes. Després, molta feina al gimnàs i al camp, i ara, després de més de cinc setmanes, torn a estar a punt pel que disposi l’entrenador”, assenyala.

Guasp es conscient de la dificultat que tindrà per optar a la titularitat. I es que Kike López esta fent les coses molt be, i el capità, Esteban Muñoz, també és a l’expectativa. “He d’agafar la forma i per això faig feina cada dia. Dissabte passat, contra el Sabadell, ja vaig formar part de la llista de convocats. Tenc tota la il·lusió del mon. Duc més de cinc setmanes sense competir… “

Del partit contra el Llagostera, Guasp assenyala que “anirem a guanyar el tres punts. Estem preparats, tot i que serà un encontre difícil…”

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.