El Cadet, del Sant Lluis campió de Lliga

El Cadet, campió de Lliga

Victòria, tres punts i títol de Lliga per l’equip cadet de Micky Gomila, que en el partit avançat de la 12a jornada, va vèncer a Son Marçal al Penya Ciutadella Esportiva, tercer classificat, per un marcador de 3-5 que li dóna de manera matemàtica la primera posició als nostres a falta de dues jornades per acabar la lliga.

Una plantilla, que ha anat de menys a mes durant aquesta temporada i que ha arribat a aquest tram decisiu en un estat, tant anímic com de joc, molt alt que li ha permès enllaçar una ratxa de nou victòries consecutives que fet i fet li han servit per alçar-se amb l’anhelat títol. Amb un balanç global de 33 gols a favor i 14 en contra en 12 partits, els nostres han demostrat ser un equip fort a les dues àrees que han impedit als seus rivals donar-los caça en aquesta carrera pel preuat trofeu de Lliga.

La trobada d’ahir es va posar molt aviat de cara amb el gol de Coloma als sis minuts que donava tranquil·litat als seus en un partit que no anava a ser fàcil, els locals per la seva banda, es jugaven totes les seves opcions en aquesta trobada i a veure per darrere en el marcador van donar un pas endavant per doblegar els nostres. Als 11 minuts, Benejam posava la igualada al marcador i deixa el partit obert, els errors podien condemnar a l’equip que mes en cometés. Amb aquesta por al cos, van jugar els dos equips durant la resta del primer temps, deixant la definició del partit per al segon temps.

Després del pas per vestidors, els lluissers van prémer l’accelerador i abans del minut 65 van tornar a posar-se per davant amb dos gols de Pepe Jorda i un d’Isma Fernadez que donava una matalàs de tres gols als de Gomila. No van defallir els de Miguel Ametller que veient-se amb tot perdut van posar tot de la seva part per acostar-se als lluissers, i ho van aconseguir. Els gols de Lopez i Mascaro en els minuts 64 i 72, deixaven el marcador parcial en un perillós 3-4, però els de Gomila van aprofitar els espais per sentenciar el partit i van sentenciar el partit i la Lliga amb el gol d’Isma Fernandez en el 79 que deixava els ciutadellencs KO.

Final del partit, alegria, abraçades i títol de Lliga per als de Gomila, enhorabona a tota la plantilla i cos tècnic per la temporada realitzada.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.