Sopar amb socis a Cas concos

PB els tamarells

Aquest proper dijous dia 18 a les 20’30 hores tindrà lloc en el Bar Es Cassino a Cas Concos un sopar amb els socis que hi vulguin participar. El menú consta de graellada de carn amb patates, vi i refrescs, postres, amb cafè i licors, al preu de 10 euros. En el transcurs de la vetllada es sortejaran d’entre tots els socis 8 viatges a Barcelona amb entrada en el Camp Nou per veure el partit de Lliga FC Barcelona – Getafe i 8 viatges pel partit de Lliga de Campions FC Barcelona – Arsenal (16 de març), i entre els socis assistents al sopar es sortejarà un viatge per a dues persones amb entrada per veure el partit de Lliga FC Barcelona – Sporting (24 d’abril). Se poden fer les reserves al telèfon 971 839608 (de les 13 a les 23 hores). Fem Barça, fem penya !!

La Junta Directiva

 

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.