Javi Herreros convoca a toda la plantilla para viajar a Barcelona

El At Baleares en el Camp Nou viendo el Barcelona – Real Sociedad con Ingo Volckmann

Javi Herreros, tècnic del primer equip, juntament amb el seu cos tècnic decideixen convocar tots els futbolistes disponibles per al xoc de la 15a jornada de Lliga de Segona Divisió B contra el FC Barcelona B que es jugarà el diumenge a les 12h al Miniestadi (en directe per IB3).

Tot i que l’equip només compta amb les baixes de Chando per lesió i Michael Wiemann per acumulació de targetes, els 22 integrants del primer equip viatgen a Barcelona ja que el Club, a mode d’agraïment per la feina i entrega i; també com a motivació amb vistes al partidàs de diumenge on l’equip necessita tornar a guanyar, decidia assistir al partit de Primera Divisió entre el FC Barcelona i Real Sociedad (dissabte, 16h) al Camp Nou.

Convocats

Porters: Pliquett, Vicenç

Defenses: Juan Vich, Juanjo Nieto, Prieto, Esteban, Manu Farrando, Malik, Biel Guasp

Migcampistes: Jaime, Casares, Kike López, Fullana, Carles Marc, Thilo, Tim, Riad,

Davanters: Rubén Jurado, Rodri, Kristian Lindberg

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.