Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Gr.-b): CE Alaior 1 – 2 CCE Sant Lluis

CE Alaior: Adrian Galan, Pere Josep Llopart, Samuel Llabres, Pere Artieda, Marc Cabanillas, Xavier Barber, Pere Florit, Carlos Francisco Garcia, Ivan Mercadal, Rafael Rosello y Onofre Obrador.

Sustituciones: Jose Manuel por Samuel Llabres (min.45), Onofre Fortuny por Pere Artieda (min.45), Lluc Febrer por (min.65) y Gabriel Titos por Lluc Febrer (min.84)

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Bruno Emendatori, Joan Marc, Alex Gonzalez, Joaquin Tuduri, DamiÀ Vinent, Alejandro Joven, James Glass, Guillem Sintes, Luis Martinez y David Carreras.

Sustituciones: Raul Previ por Alejandro Joven (min.50), Francisco Javier por James Glass (min.55), Alexis Jose por David Carreras (min.85) y LlorenÇ Olives por Francisco Javier (min.90)

Goles: 0-1 Guillem Sintes (min 34), 0-2 Guillem Sintes (min 40) y 1-2 Onofre Fortuny (min 69)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri.

Tarjetas: Ivan Mercadal (amarilla, min 75) para el CE Alaior. Joan Marc (amarilla, min 54) y Luis Martinez (amarilla, min 90) para el CCE Sant Lluis.

Soferts tres punts els aconseguits avui per l’equip de Elias Noval al Municipal de Los Pinos que li permeten seguir en la lluita per un lloc a les semifinals i que li permet estrenar el caseller de victòries en aquesta nova temporada davant un CE Alaior, fins avui invicte, i que deixa al CCE a tan sols dos punts dels de Jordi Perea.

Amb un Guiem, de nou providencial per als seus, i unit a l’excel·lent encontre de tot el gruix de la plantilla que ha fet un partit de 10 encara que el patiment en els últims minuts després del gol local al 66 li ha estat suficient per aconseguir la victòria.

Amb la novetat d’un encertat Cicuéndez sota els pals, els pupils de Noval han entrat en la trobada amb fam de victòria i ja en el minut cinc han pogut avançar-se si David Carreras hagués encertat a rematar una pilota interior que acaba a les mans del porter local. De nou el CCE va poder posar una mica de terra de per mig en el 13 però el xut creuat d’Guiem torna a sortit a la dreta de la meta defensada per Galan.

Els de Perea estaven sent superiors només a pilota aturada davant un CCE que malgrat els centímetres de la seva parella Damia-Quimi no aconseguia anticipar-se en els córners que havia de defensar. En un d’ells, al minut 18, Cicuendez primer i la defensa després van treure sobre la línia de gol sendes rematades de Florit i Obrador. Amb l’ensurt al cos per la doble ocasió local, els blaus buscaven a la dupla Guiem-Lluís Martinez per fer mal a la contra.

Una internada per banda dreta de l’albinegre Cabanillas acaba amb un xut creuat per sobre de la meta lluissera als 27 minuts. Però en el 33 es va posar per davant el quadre visitant. Balon robat a la pressió per Guiem que s’endinsa en l’area sent derrivat clarament per Llabres. El mateix Guiem executava des dels onze metres la pena màxima avançant als seus en el lluminós de Los Pinos. Els de Perea que van acusar el cop durant poc temps van veure com de nou Cicuendez li parava una rematada a Florit des de l’àrea petita abans d’un xut perillós de Joven que es sorti per poc per sobre de la porteria local, era el l’avís abans del 0-2. Balon interior d’un treballador David Carreras per Guiem que sol davant Galan el batia per baix a quatre del descans.

A l’intermig, el tècnic local va donar entrada a Lopez i Fortuny per donar aire nou als locals a la recerca de retallar diferències però el CCE molt ben plantat i amb moments d’encert en tasques defensives manava en orris qualsevol possibilitat de perill per als albinegres.

Va poder sentenciar David Carreras al 59 si no apareix el peu de Galan després excel·lent passada interior de Raul que el va deixar sol. Set minuts després, van encertar els de Perea, balon interior per a Florit que sol davant Cicuendez dispara ras trobant pel camí el peu dret del porter lluisser i el pal dret de la seva porteria, el rebuig queda morta dins l’àrea i Fortuny en boca de gol retalla distàncies.

A partir d’aquest moment, els de Perea van estirar línies a la recerca de l’empat però va aparèixer la versió més solidària dels de Noval. Des del primer a l’últim es van buidar en tasques defensives per conservar el resultat i amb un parell d’ocasions sobre la botzina per sentenciar en les botes de Raul primer en el 73 i Guiem després. La millor ocasions dels locals en aquesta fase final va ser una rematada de Rossello que Raul treguer sota pals.

Xiulet final i braços amunt dels blaus, orgullosos del seu treball i mereixedors encara que fos amb suor d’aquesta primera victòria.