Siviero: “Treballarem per tornar amb alguna cosa”

Siviero: “Treballarem per tornar amb alguna cosa”

El partit Pobla de Mafumet – ATB serà retransmès per IB3 Televisió i Esports IB3 Ràdio en directe.

Gustavo Siviero, entrenador del primer equip compareixia el divendres en roda de premsa per parlar sobre la cinquena cita de lliga d’aquest diumenge a les 12h davant la Pobla Mafumet. L’argentí compta amb les baixes per sanció de Rubén Jurado i Michael Wiemann mentre que “confiem en recuperar el més aviat possible a Prieto qui ha tengut una petita recaiguda”.

El filial del Nàstic de Tarragona compta amb tres punts aconseguits en tres empats. El fet que no hi hagi sumat cap victòria és una cosa que preocupa el míster perquè “mereix molt més del que té. No ha aconseguit guanyar però ha fet mèrits. Ha confeccionat una plantilla amb futbolistes joves amb ànsies de fer-ho bé i també alguns jugadors experts de Tercera. La seva versatilitat és el que el fa perillós. No ha guanyat i voldrà guanyar i demostrar que poden competir bé “.

Analitzant el rival explicava que els seus futbolistes són “sortits de pedreres d’equips com Sevilla, Atlètic de Madrid, Espanyol, Villarreal, per la qual cosa han estat ben formats amb una idea futbolística clara i es veu que ho volen aplicar. L’últim partit va ser més que digne contra el Sabadell; em va agradar molt. Farem feina per tornar amb alguna cosa d’allà“.

El que sí que té clar Siviero és que el quadre català “intentarà aprofitar l’oportunitat per aconseguir la primera victòria a casa; és un equip dinàmic i constant. Per la nostra part, quan hem estat exigits, hem respost“, comentava.

Deixant enrere el partit d’anada de Copa RFEF, l’argentí reconeixia que els jugadors estan “amb ganes de competir, sortir de la derrota i del mal partit. Poden jugar i competir molt millor, ho sabem tots. És qüestió d’aplicar-se al 100% per donar bona imatge i si et toca guanyar, perdre o empatar que sigui amb la millor imatge “.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.