La PB Els Tamarells, novena amb mes numero de socis

PB els Tamarells

El Fútbol Club Barcelona ha fet públic els censos actualitzats de socis de totes les penyes. Amb 812 la Penya Barcelonista entra en el top-ten de les penyes amb més socis. Del 12è lloc passa al 9è, d’un total de 1249 penyes actualment actives en l’univers blaugrana. La nostra penya és la primera de l’Estat fora de Catalunya, i la quarta d’arreu del Món, I no ens aturam de créixer, ara ja estem prop dels 840 socis.

La penya lider és la PB El Salvador amb 1663, seguida Fan Club Barça Polska de Varsòvia amb 1230 socis, i la tercera la PB Plana de Vic amb 1171 socis.

La resta de les penyes balears també figuren a llocs destacats, PB Ciutadella en el 30è lloc amb 464 socis, PB Sa Pobla en el 50è lloc amb 378 socis, la PB Llubí en el lloc 153è amb 214 socis, la PB Miquel Àngel Nadal en el 162è amb 207 socis, la PB Pollença en el 182è amb 193 socis, PB Maria de la Salut en el 199è amb 187 socis, la PB Inca en el 201è amb 186 socis, la PB d’Alcúdia en el 205è amb 182 socis, la PB Sóller en el 244è amb 166 socis, i la PB Peguera en el 246è lloc amb amb 165 socis; és a dir, 11 d’elles entre les 250 amb més socis.

Moltes gràcies a tots els directius i directives, actuals i antics, per la vostra valuosa tasca, i a tots els socis i sòcies per la confiança dipositada. Aquesta entitat, que es va guanyant dia a dia la consideració de les institucions i mitjans de comunicació, i el reconeixement de tot l’àmbit barcelonista. Per molts d’anys, endavant PB Els Tamarells !!

La Junta Directiva

 

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.