Como anuncio hace más de un mes esta web el At Baleares ficha a los alemanes Benedikt Pliquett y Michael Wiemann

Michael Wiemann

Como anunciaba Pedro bonet en FutbolBalear.es el pasado 27 de Mayo en el articulo «Trabajo frénetico en las oficinas de Son Malferit» hoy anuncia el At Baleares en su Facebook que ha comprometido a dos jugadores alemanes Benedikt Pliquett (portero de 30 años) i Michael Wiemann (defensa central de 28 años), el club los firmara y presentara a los medios el próximo viernes a las 12 horas en Son Malferit.

Benedikt Pliquett (30 anys, 20/12/1984)

Benedikt és un experimentat porter de 30 anys i 199 cm d’altura, procedent de SK Sturm de la Bundesliga d’Àustria on ha jugat les últimes dues temporades. Abans, tota la seva carrera esportiva s’havia dut a terme en el St. Pauli de la lliga alemanya en la categoria de plata. En el seu palmarès destaca que amb el club alemany aconseguia ser subcampió de Segona Divisió en 2009/10.

 

Messow, Director Esportiu explica que amb el d’Hamburg “hem triat al nostre candidat preferit per cobrir la posició de porter. Estàvem buscant un jugador alt, amb molta experiència i amb molt bones característiques tècniques sota pals. Amb Benedikt hem trobat just això: presència i experiència que ens donaran més seguretat i estabilitat en l’aspecte defensiu. És a més un home molt positiu i estic segur que tendrà un paper molt important en la dinàmica de l’equip”.

Benedikt Pliquett

Michael Wiemann (28 anys, 09/02/1987)

Per la seva banda Michael Wiemann presenta un perfil polivalent ja que pot jugar de defensa central, lateral i migcampista defensiu. Destaca el seu gran nombre de partits en Segona Divisió com en la tercera divisió alemanya i procedeix del Wehen Wiesbaden.

Messow comenta sobre ell que “hem aconseguit un jugador amb un caràcter molt fort i de mentalitat molt guanyadora. Arriba a l’Atlètic amb una gran experiència amb més de 70 partits en la segona divisió alemanya i 120 partits a la tercera divisió. A més, té experiència en ascensos i ha jugat pràcticament tots els partits durant els últims set anys. Michael ens ajudarà amb la seva actitud professional i el seu joc agressiu. Es tracta d’un jugador que ha passat només per tres clubs diferents, cosa que indica la seva implicació, bona actitud i exitós amb els seus equips”. A més, el Director tècnic explica que “encara que té experiència com a migcampista defensiu, estarà al capdavant de la nostra defensa com a central o lateral dret”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.