Crónica 2ª Reg.: Poblense «B» 3 – 4 Porto Cristo

Adeu al gran capità

los árbitros con los capitanes

Alineaciones:

Poblense «B»: Cesar A Garavano, Antonio Morillas, Felix Torrijos, Adrian Miralles, Jaime Aloy, Lorenzo A Bisquerra, Malang Umbara, Francisco M Grimalt, Pere J Morell, Jaume Ferrer y Sergio Romero.

Sustituciones: Antonio J Cardell por Adrian Miralles (min.45), Joan M Socias por Jaime Aloy (min.45), Guillem Soler por Antonio Morillas (min.53), Miquel Domingo por Cesar A Garavano (min.53) y Joan Palou por Lorenzo A Bisquerra (min.58)

Porto Cristo: Miguel A Romero, Joan T Riera, Josep Canaves, Josep F Jaen, Jose D Guillen, Juan Carlos De La Flor Alcedo, Federico Ramos, Lucas RaÚl, Victor M Gutierrez, Alejandro Romero y Juan Duran.

Sustituciones: Mario Barranco por Lucas RaÚl (min.52), Ricardo J Chisaguano por Josep F Jaen (min.52), Joan A Estelrich por Miguel A Romero (min.74) y Juan M Huertas por Juan Duran (min.78)

Goles: 1-0 Jaume Ferrer (min 14), 1-1 Victor M Gutierrez (min 35), 1-2 Ricardo J Chisaguano (min 57), 1-3 Alejandro Romero (min 70), 1-4 Alejandro Romero (min 80), 2-4 Francisco M Grimalt (min 83) y 3-4 Felix Torrijos (min 90)

Árbitro: Marouan Koubei. asistido por Juan Ortiz Herrezuelo y Laura Juan Gimeno.

Comentario:

El primer equip amateur del club ha finalitzat la temporada amb una victòria per 4-3 davant el Poblense «B» a casa, en un partit intranscendent, on el fet més destacable ha estat el comiat al capità de l’equip, Joan Duran, que ha estat en el club des de les categories inferiors i ha decidit, tot i encara poder oferir una quants anys més de futbol, retirar-se i dedicar-se plenament a la seva altra passió, a les banquetes, entrenant equips de futbol base. Avui doncs, ha estat un partit especial per a ell i per al club, que acomiada al capità, un jugador de la casa i que ha jugat en el club, tant en el futbol base, com amb el primer equip fins a dia d’avui, vivint situacions de tot color, experiències, unes millor i unes pitjors, que segur no oblidarà. Gràcies capità!

Porto Cristo CF

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.