Gustavo Siviero renueva y cuatro jugadores mallorquines

Esteban Muñoz, Francesc Fullana, Biel Guasp i Jaime Hernández con Toni Garau presidente del club y Gustavo Siviero entrenador que también ha sido renovado

El CD Atlètic Balears ha fet oficial avui la renovació per una temporada de Gustavo Siviero, entrenador del primer equip juntament amb el seu cos tècnic i; també es continua comptant amb els serveis dels quatre futbolistes mallorquins Esteban Muñoz, Francesc Fullana, Biel Guasp i Jaime Hernández per un curs més.

En la roda de premsa a Son Malferit i donant ja per finalitzada la temporada, Siviero es mostrava “molt content i il·lusionat per la renovació”. Es comencen ara les vacances després d’una “temporada dura però hem tengut l’entrega i compromís de tot el vestuari”. Pensant ja en el següent campionat a Segona Divisió B, assegurava que “volem ser els animadors de la competició i intentarem estar a dalt. Les intencions són bones. Serem ambiciosos i apuntarem la  mirada cap amunt”.

A més de la renovació dels quatre mallorquins, el tècnic comentava que s’està “fent feina amb la renovació d’algun jugador més. Volem encertar en això i en les incorporacions per mantenir el major nombre de jugadors possibles per no haver de fer una gran renovació”.

Toni Garau: “Tenim il·lusió i ambició”

El president de la institució deia en roda de premsa que “hem d’anar passa a passa i fent les coses de forma coherent”.

Esteban: “Tenim molta il·lusió amb el projecte que començarem”

El capità de l’Atlètic Balears deia en la seva renovació per a la sisena temporada (en dues etapes diferents) que d’aquesta manera “es dóna continuïtat a un projecte mantenint la base dels jugadors. Juntament amb els meus companys i amics millor que aquí no podria ser enlloc”. “Es presenta un projecte il·lusionant. Ens mereixem vacances però tenc moltes ganes de tornar a començar. La idea que té el club és el play off i es fa feina des de ja per reforçar l’equip”. “La gent se sent més identificada perquè normalment es cerquen jugadors de fora. Els d’aquí també sabem liderar projectes. És una passa bona per a la illa que els jugadors mallorquins representin el Club”.

Baixes i negociacions

El Club confirmava avui també que Víctor Ross, Perales, Mairata, Álvaro, Cristian i Nando seran baixa amb vistes a la propera temporada; mentre que s’està negociant amb Ripoll i Carlos. Quant a Bernat i Artabe, també s’inicien les converses.

 

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.