El ex mallorquinista Joan Grasa renueva con el Badalona

Joan Grasa, renovat

El CF Badalona ha arribat a un acord amb el jugador Joan Grasa, de 23 anys, per a renovar el seu contracte fins al 30 de juny de 2016. En Joan ja havia vestit d’escapulat la temporada 2012/13 amb Albert Cámara a la banqueta i, després del seu pas pel CD Guadalajara, aquest estiu retornava a la nostra disciplina. Malauradament, Grasa va patir una greu lesió el passat mes de setembre i, després de només 62 minuts jugats a la lliga, un trencament del lligament creuat del genoll dret va fer que es passés la resta de la temporada en blanc. Des de fa unes setmanes, però, en Joan ja s’exercitava amb la resta del grup sense cap tipus de problema.

Així doncs, aquest jove extrem, que pot jugar per ambdues bandes, es converteix en la primera renovació de la plantilla amb què comptarà Manolo González el curs vinent. Des del club volem desitjar-li molta sort i molts èxits esportius en aquest tercer any a Badalona.

CF Badalona

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.