Crónica 2ª Div.B: Eldense 1-0 At Baleares

El Eldense vence al At Baleares

Alineaciones:

Eldense: Alberto, José Sánchez (67, José Antonio Soler), Juanjo, Aridane, Pepe Mora, Vivanco (87, George), Chupe, Yahvé, Guardiola, Cañadas i Domenech (77, Jorge Perona)

Atlètic Balears: Sabater, Vich, Alomar, Artabe, Juárez, Malik (56, Riad), Jaime, Cristian, Ripoll (51, Nando Ramón), Fullana (68, Biel Coll) i Rodri

Gols: 1-0, Aridane (min. 80)

Àrbitre: Abraham Domínguez Cervantes, del comitè andalús.

Comentario:

L’Atlètic Balears ha perdut 1-0 en la seva visita a Elda, en el que era el darrer partit de la temporada 2014-2015. Un gol d’Aridane en el ’80 ha estat suficient perquè els locals es fessin amb la victòria.

Els de Siviero s’han presentat a terres valencianes amb un equip ple de baixes i a on hi ha hagut molta presència dels juvenils i jugadors poc habituals. Hem vist Malik de titular, així com Juárez i Rodri. També han tengut els seus minuts Riad i Biel Coll.

La primera part ha tengut un clar dominador: el Deportivo Eldense. El conjunt blaugrana ha estat l’equip que ha duit la iniciativa, però les seves ocasions les ha acabat avortant Vicenç Sabater. El primer avís dels locals el fa Yahvé al minut 4, però el porter desvia a córner. Després han vengut un reguitzell d’ocasions protagonitzades per Sergi Guardiola. La més clara d’aquestes ha estat una vaselina en el ’30 que ha sortit lleugerament per dalt.

La segona part ha seguit la mateixa tònica. Un atac-i-gol constant de l’equip alacantí, que en alguns moments ha arribat a afluixar, fins que en el 80 un córner botat per Yahvé l’ha perllongat amb el cap Vivanco i Aridane, que venia des de darrera, l’ha enviat al fons de la xarxa amb el cap. Amb aquest resultat, i els que s’han donat a Cornellà i Son Bibiloni, l’Eldense haurà de jugar el play-off de permanència, mentre que Cornellà ha firmat la permanència i el Mallorca B ha descendit a Tercera. Huracán, Reus i Hèrcules jugaran el play-off d’ascens a Segona, juntament amb el campió de lliga, el Nàstic de Tarragona.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.