El Golf Son Parc rep el Regional

El Golf Son Parc rep el Regional

Tancada la primera setmana de pretemporada i després d’uns merescuts dos dies de descans, el conjunt Regional, estrena la segona setmana de preparació en un lloc diferent a l’habitual.

Les magnífiques instal · lacions del Club de Golf Son Parc van rebre els vint components de la primera plantilla lluisera perquè afrontessin una nova sessió enfocada a millorar l’aspecte físic.

Un Golf Son Parc que es va posar a disposició de l’equip de Moyano no només per al primer entrenament setmanal sinó també per donar a conèixer les seves instal · lacions on els jugadors van poder adonar-se del idíl·lic lloc on es trobaven envoltats d’un hàbitat ideal per a la pràctica esportiva i qui sap si per despertar l’interès en ells per conèixer el món del golf.

Pels verds paratges naturals de Son Parc, els lluisers van realitzar una sessió d’uns 90 minuts on van combinar, treball de flexibilitat, amb resistència aeròbica i exercicis de velocitat per acabar amb un divertit concurs de futbol-golf on els més encertats de cara al forat / porteria s’emportaven la victòria.

Una manera molt diferent de l’habitual d’afrontar una temporada que s’espera sigui el més profitosa possible per als blaus.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.