Trofeu festes de Sant Feliu de Llubí: CDA Llubí – At Baleares

Cartel del Trofeo
El proper dissabte, 2 d’agost, es disputarà al camp municipal de Ses Comes de Llubí el trofeu festes de Sant Feliu 2014, trofeu patrocinat per l’Ajuntament de Llubí. A partir de les 19 hores, l’equip local que milita a primera regional i que per tercera temporada consecutiva entrena Roberto Cuesta, s’enfrontarà a un rival de luxe com és l’Atlètic Balears. L’equip de Nico López, que continua amb la seva preparació de cara a una nova temporada al grup tercer de la segona divisió B, segurament farà que el camp municipal de Llubí presenti una molt bona entrada.

Pel que fa al CDA Llubí, que el passat dilluns 28 de juliol inicià els entrenaments, manté el mateix bloc que la campanya anterior i afronta la nova temporada amb les mateixes ganes que l’anterior. L’entrada serà gratuïta, tot i que es podran adquirir bitllets (1 euro) per a la rifa de dos sopars per a dues persones al Celler de Petra i al Celler de Manacor i per a dos lots de productes de Conserves Rosselló. També els socis podran recollir els seus carnets.

Reconeixement a Antoni Perelló Oliver

Per altra part, el CDA Llubí i l’Atlètic Balears abans de començar el partit, que serà dirigit per Juanjo Ferrer Perelló, faran un acte de reconeixement a Antoni Perelló Oliver. L’exjugador dels dos equips farà la treta d’honor com a mostra d’agraïment i reconeixement per la seva dedicació, el seu treball i el seu compromís amb aquests dos clubs, un compromís que avui en dia encara continua.

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.