Los Veteranos del At Baleares celebran el titulo de liga

 

Momento de la comida

El passat dissabte dia 31, els veterans de l’Atlètic Balears es reuniren a la finca que té en Toni Perelló a Son Bordils (Llubí) per celebrar el final de temporada i a la vegada el campionat de lliga recentment conquerit.

Van ser pràcticament tots els jugadors, tècnics i col·laboracions de la secció dels veterans els que acudiren a l’acte organitzat per en Toni Perelló.

Començaren per degustar uns excel·lents fideus, per després gaudir d’una meravellosa  porcella rostida, per acabar amb una gran selecció de postres casolans, tot això regat amb un boníssim vi, fet a la mateixa casa i un no menys excel·lent cava.

Enhorabona als nostres veterans i visca l’Atlètic Balears!!

 

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.