Juv. Bunyola. Himne Jove. Complet. Com s’ha fet.

Descripció del projecte

L’himne jove del club de futbol Juv.Bunyola ja està fet i penjat a la xarxa a disposició de tots. L’han composat en Tomeu Janer, (La fosca, Fora des Sembrat…), n’Albert Candela, (Mal Vici, Nucli…), i l’ha cantat en Pau Debón, (Antonia Font).

Hi han col•laborat músics com Fofi i Randy,(Guadaña, guit i baix), Juanjo Muñoz,(Gossos, Menaix a trua, masterització), Maria i Coloma Torres,(batucada bunyola, percussió), Eduard Riera, (mestre del talent, xeremies), Pere Estelrich, (Es Reboster, guit) Toni Pastor, (Fora des Sembrat, Ja t’ho diré, Daniel y la cuartet, Annie Lennox, Música nostra, Antonio Vega…), Pablo Ochando, (La Granja, Dawholeenchilada, Antonio Vega, Los rebeldes…), Sylvia Àlvarez, (eleas music, veu), Jaume, (Mafó) i Jaume, (Pipeta), coros, Pau Ramón, (veu i coros), Àngel Cirer, (Orqueta brindis, Vivian Caoba, La unión…, teclats).

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

L’objectiu econòmic marcat com a fita és el que costaria poder editar es cd. Així no és molt elevat i assegura, com a mínim, l’existència en format cd de l’himne de Juv. Bunyola. Si sobrepassem aquesta quantitat de doblers el que resti es destinarà a pagar ses despeses d’estudi, músics, masterització, disseny de portada i maquetació…

El que es pretén en aquesta proposta és poder fer front a les despeses d’edició, (fabricació), del cd de l’himne jove del Juv. Bunyola, així com a algunes de les despeses que han recaigut en les persones que ho han fet possible implicant-se en un projecte que malauradament no ha pogut acabar de sortir a la llum per la falta d’implicació de les entitats municipals i esportives del poble de Bunyola. La iniciativa va néixer del propi club.

CALENDARI

Si s’aconsegueix arribar a la quantitat necessaria el projecte estarà llest abans de l’inici del proper campionat de lliga.

 

Juv. Bunyola

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.