Crónica 1ª Reg.: Juv. Bunyola 0 – 5 A-llubi

Partit sense historia el jugat al Miquel Bestard de Bunyola. On el CDA LLubi ha golejat per 0-5.

Roberto Cuesta, entrenador del Llubí

Juv. Bunyola: Sergio Garcia, Marcos Morenilla, David Gabas, Miquel A Ribot, Adrian P Adell, Sebastian Frau, Agustin Aznarez, Juan M Morro, Fidel Bassa, Alejandro Roca y Joan A Ramon.

Sustituciones: Marcos Roig por David Gabas (min.50), Luis Mayans por Joan A Ramon (min.64) y Gabriel Sabater por Agustin Aznarez (min.65)

A-llubi: Luis Alejandro, Miguel Guardiola, Angel Mir, Juan C Cano, Juan Planas, Toure Lassana, Miquel Torrens, Juan J Cladera, Angel Mendoza, Miguel Fornes y Gabriel Torrens.

Sustituciones: David Martinez por Gabriel Torrens (min.53), Nadal Perello por Juan C Cano (min.59), Alejandro Suarez por Juan Planas (min.65) y Marti Amer por Miguel Fornes (min.70)

Goles: 0-1 Juan C Cano Bennasar (min 13), 0-2 Juan J Cladera Pons (min 21), 0-3 Toure Lassana (min 45), 0-4 Miguel Fornes (min 48) y 0-5 Alejandro Suarez (min 81)

Árbitro: Ivan Martin Lopez. asistido por Fabio Bertola Calvo y Carlos Benavent Rodriguez.

Tarjetas:David Gabas (amarilla, min 45), Joan A Ramon (amarilla, min 45), Agustin Aznarez (amarilla, min 53) y Miquel A Ribot (amarilla, min 57) para el Juv. Bunyola.

El domini ha estat absolut per part visitant desde el minut 1.

Fruit de aquest domini ha arribat el primer gol marcat per Cano, que ha definit magistralment davant el porter local.

El que mai falla de cara a gol, Juanjo , ha marcat el segon als vint minuts despres de aprofitar un rebuig del porter a un xut seu.

El partit ha entrat a una dinamica on el LLubi s’ha acomodat i els locals han tengut la unica ocasio de gol despres de un regal de un defensa llubiner, pero la pilota ha sortit fregant el pal.

Toure marcaria el gol de la tranquilitat ja al minut 44 i aixi se arribaria al descans.

Amb el gran gol de Fornes començava la segona part i pareixia que els llubiners aconseguirien una gran golejada. Pero el mister Cuesta ha introduit nous jugadors al camp i la amplia victoria ha fet que els jugadors es dedicassin mes a cercar gols individualment que a jugar com a equip, que segurament si que les hagues permes augmentar la golejada. Ja que els bunyolins es defensaven com podien, sense inquietar la porteria de Ramirez.

A les acaballes del partit Alex Suarez despres de una gran jugada per banda establia el 0-5 final.

El Bunyola esta abocat a un pou i no veu la llum , mentre que el CDA va de cada dia jugant millor i pujant llocs a la classificacio