Crónica Femenino Reg.: Juv. Bunyola 6 – 2 SP. Sant Marcal

.

Alineaciones:

Juv. Bunyola: Maria Almudena Barbosa, Marina Bibiloni, Marta Bestard, Esperanza Cañellas, Maria Teresa Mateu, Auba Bibiloni, Catalina M Martorell, Salome S H Tai Tung, Agueda Catalina Bosch, Catalina Sofia Tous y Magdalena Mateu.

Sustituciones: Rosa Magdalena por Marina Bibiloni (min.45), Aina Cassanyes por Marta Bestard (min.50) y Margarita Bruno por Esperanza Cañellas (min.74)

SP. Sant Marcal: Caterina Roig, Noelia Guisado, Sabrina Gabriela, Marta Ramirez, Nuria Iniesta, Carmen Lopez, Lauura M Garcia, Marta Moreno, Amalia Matas, Maria M Femenias y Marta Benitez.

Sustituciones: Ana Servera por Marta Benitez (min.55) y Sheila Leon por Marta Moreno (min.56)

Goles: 1-0 Catalina M Martorell Fullana (min 13), 2-0 Catalina M Martorell Fullana (min 17), 2-1 Carmen Lopez (min 20), 3-1 Esperanza Cañellas(min.42) de penalti, 3-2 Caterina Roig (min 44), 4-2 Salome S H Tai Tung (min 59), 5-2 Salome S H Tai Tung (min 74) y 6-2 Salome S H Tai Tung (min 89)

Árbitro: Eloy Granadero Fernandez.

Tarjetas: Catalina Sofia (amarilla, min 34) y Marina Bibiloni (amarilla, min 45) para el Juv. Bunyola. Noelia Guisado (amarilla, min 45) para el SP. Sant Marcal.

Comentario:

Bona actuació del conjunt local que golejà amb superioritat un rival directe com és l’Sporting Sant Marçal. En els primers minuts de jocs, el domini va ser alternat, però Catalina Martorell s’encarregà d’obrir el marcador i posar avantatge amb dues dianes en a penes 4 minuts. Tot d’una respongué el conjunt visitant amb un tret de falta des de la frontal que al minut 20 Carmen López col·locà entre els pals d’Almudena. A les darreries del primer temps, encara es mouria dues vegades més el marcador: Esperança Cañellas s’encarregà de materialitzar un clar penal al minut 42. Però l’alegria local encara hauria d’esperar una mica més després d’un nou avís per part de les al·lotes de Sebastián Esteva, que deixà el 3-2 just abans del descans.

A la represa, els dos equips lluitaren de valent per endur-se’n els tres punts de Son Serra, però de nou va ser el conjunt local que tornà a avisar amb un gol de la davantera Salomé Tai Tung. L’Sporting Sant Marçal no davallà els braços en cap moment, però el Juventut Bunyola treballà per arribar encara dues vegades més a la meta de Laura Garcia, novament de les botes de Salomé, que marcà el seu primer hat trick de la temporada.

Així, les al·lotes de Jaume Socies s’aferren als tres punts, que queden a casa, i sumen un total 11 a la taula de classificació.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.