PB Els Tamarells, assemblea de socis, dimissió de la junta directiva i obertura del procés electoral

Nueva junta Gestora
El dimecres dia 12 en la seu del Cercle Recreatiu va tenir lloc amb una bona assistència l’assemblea anual ordinària de socis, on es tractaren els següents punts:

En el primer el president Sebastià Oliver va esmentar que la penya ha acabat la temporada amb 774 socis quan l’havia iniciada amb 702, i que durant la present temporada s’han sortejat 146 viatges i entrades per anar a veure el FC Barcelona en el Camp Nou. Així mateix es varen repassar les activitats fetes durant la temporada, centrades en els actes del 10è aniversari, tant d’àmbit esportiu, social i cultural.

En el segon punt el tresorer Lluís Vaquer presentà els comptes de la temporada amb 40.663’31 € d’entrades i 39.776,36 € de sortides, deixant 886,95 € de superàvit provisional, ja que resten alguns pagaments a fer.

En el tercer va tenir lloc la dimissió de l’actual junta directiva, per haver finalitzat el mandat, tal com diuen els estatuts de l’entitat. El president va fer un balanç de lo que havien estat aquestes cinc temporades: més de 300 activitats, 598 viatges sortejats, 432 socis nous, 70 reunions de junta directiva, set assemblees de socis són les xifres a destacar. Sebastià Oliver va agrair la brillant tasca feta per la junta, composta per 41 directius.

Junta directiva saliente
En el quart punt, el secretari Joan Xamena explicà el procés a seguir després de dimitida la junta directiva, quedà conformada una junta gestora amb el següents membres: Maria Monserrat, presidenta; Lluís Vaquer, tresorer; Joan Xamena, secretari; Miquel Vadell, vocal; i Jaume Julià, vocal. El període electoral es va obrir fins dia 12 de juny, on es celebrarà en el mateix lloc i a les 20’30 h. la proclamació de la nova junta. S’informà que fins dia 22 de maig hi ha de temps per a presentar candidatures, es pot per via telemàtica a l’adreça pbelstamarells@gmail.com o bé físicament a la mateixa seu del Cercle Recreatiu.

En el cinquè punt la junta gestora proposà un pressupost per a la temporada 2013-2014 que ascendeix a 30.175 €, destacant l’aportació als nostres socis del nou carnet del penyista del FC Barcelona, i el sorteig de 8 viatges per partit durant la propera temporada, és a dir un total de 200 viatges amb entrada.

En el darrer punt, torn de precs i preguntes, no hi hagué res a destacar.

 

 

 

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.