Entrega trofeu al millor jugador temporada 2011-12

 

.
La federació de penyes de l’Atlètic Balears farà entrega al jugador Xavi Ginard del trofeu com a millor jugador i millor jugador mallorquí de la temporada 2011-12.

El guanyador de la segona edició d’aquest trofeu ha estat el porter de l’Atlètic Balears Xavi Ginard després de la gran temporada que va fer i de les votacions de totes les penyes.

Cal recordar que la temporada 2010-11 es va instaurar aquest trofeu amb l’entrega als jugadors Ernesto García i Martins Diop, i també d’una menció a l’entrenador Gustavo Siviero.

Enguany aprofitant la visita del CD Alcoyano el proper diumenge a l’Estadi Balear, farem entrega del trofeu que enguany ha estat dissenyat per Ceràmiques l’Abelló de Pòrtol. Creim que s’ha aconseguit un gran disseny i que serà d’un gran record per Xavi i per tots els aficionats de l’Atlètic Balears.

L’entrega es durà a terme una vegada finalitzat l’encontre al túnel de vestuaris pels representants de la Federació de penyes. Convidam a tots els aficionats que es quedin per acompanyar a Xavi Ginard.

 Federaciò de Penyes de l´Atlètic Balears

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.