REUNIÓ entre IB3 i la TERCERA DIVISIÓ BALEAR

Momento de la reunión de la comisión de Tercera de la FFIB, el presidente Miguel Bestard con los responsables de IB3

Avui dematí, a la seu de la Televisió Autonòmica, els representants de la Tercera Divisió Balear, acompanyats pel president de la FFIB, Miquel Bestard, han tornat a reunir-se amb IB3 per aconseguir la continuïtat de les retransmissions de partits de lliga.

Aquest divendres el director general d’IB3 i el president de la FFIB han ratificat la bona voluntat de les dues parts per signar un Conveni que sigui favorable tant per a la Televisió Autonòmica com per als equips de Tercera.

Segons ha manifestat el director general d’IB3, José Manuel Ruiz, la televisió pública està interessada en oferir futbol de les Illes Balears sense cercar benefici econòmic. Per la seva part, els clubs de Tercera estan disposats a estudiar fórmules –com la publicitat estàtica i la publicitat a les camisetes– per fer rentable la seva presència televisiva. La Federació, per altra banda, contribuïrà a la financiació del Conveni a través d’una empresa de màrketing que gestionarà part de la publicitat que s’emeti durant les retransmissions dels partits.

La setmana que ve IB3 i la FFIB tornaran a mantenir reunions per concretar els darrers detalls del Conveni que permetrà veure un partit de Tercera Divisió cada setmana.

La sintonia entre IB3 i la FFIB és evident perquè, des del principi de la temporada, s’emeten partits de Tercera Divisió mentre se negocia el Conveni. Aquest mateix diumenge, a les 12, se televisa el Poblense-Sóller.

Miquel Bestard també ha valorat molt positivament el programa «FCN» (Futbol de Ca Nostra) que IB3 ha programat pels dissabtes a les 12:30 del migdia, amb actualitat dels equips de Tercera Divisió, Segona B, Juvenils Divisió d’Honor, Femení i altres del Futbol Base.

FFIB

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.