IB3 emet L’Atlètic Balears – Mallorca, aquest dissabte

IB3 dara el partido en directo

L’ens i el club vermell signen l’acord pels drets de retransmissió de la temporada

El derbi  entre l’Atlètic Balears i el Reial Mallorca (dissabte a les 19:00h), un enfrontament que es reprodueix a lliga 37 anys després, serà emès en directe aquest dissabte per IB3 Televisió en una retransmissió que començarà a les 18:20h i que conduirà Xavi Bravo amb l’anàlisi tècnic de Tomàs Gibert i el peu de camp a càrrec de Emma Calsina i Josep Verger.

IB3 i el Reial Mallorca han arribat a un acord per la cessió dels drets de retransmissió de la temporada, i per tant la Televisió autonòmica podrà oferir els partits de l’equip vermell, completant així la negociació amb els 4 equips illencs de la Segona B, que rebran la mateixa compensació econòmica per la difusió i transmissió de les imatges dels encontres oficials de lliga.

Per tal de respondre a l’expectació creada en torn d’aquest partit de l’Atlètic Balears i el Reial Mallorca de la tercera jornada de la Segona divisió B, IB3 reforçarà en l’àmbit tècnic i de continguts el dispositiu previst per a les retransmissions.

Aquest cap de setmana la cobertura en directe de la Segona B de la televisió pública de Balears es completarà el diumenge amb la transmissió en directe (12:00h) del Saguntino – Formentera, narrat per Maria Mayans i amb els comentaris de Miquel Àngel Tomàs.  En el transcurs de la retransmissió es faran connexions amb el partit entre la Penya Esportiva i el líder de la categoria, el Valencia Mestalla, que es juga a la mateixa hora.

IB3 Ràdio

IB3 ràdio fa un desplegament especial un cap de setmana més per seguir la informació esportiva, i en el cas de la Segona Divisió B, aquest dissabte a les 18:05 (després del butlletí informatiu de les 18:00) començarà la cobertura en directe del derbi entre l’Atlètic Balears i el Reial Mallorca, amb la narració de Juan Gabriel Bauzá, l’anàlisi de Tolo Ramon i Rafael Sastre, el peu de camp de Marta Sureda i la coordinació de Joan Forteza.

Pel que fa al diumenge, des de les 11:30, i amb la coordinació de Juan Gabriel Bauzá, començarà la retransmissió del Penya Santa Eulària – Valencia Mestalla amb la narració de Pablo Sierra i l’anàlisi d’Ibon Begoña. Per suposat el partit inclourà connexions amb el Saguntino – Formentera, per part de Toni Tenerife i l’anàlisi de Tolo Ramon.

El fet que la Segona Divisió B compti amb 4 equips illencs ha generat aquesta temporada un atractiu especial pels aficionats al futbol, i per aquest motiu IB3 ha decidit apostar pel seguiment del Formentera, la Penya Esportiva Santa Eulària, l’Atlètic Balears i el Reial Mallorca. Els derbis ocuparan un espai destacat en les retransmissions esportives, i cada diumenge, aproximadament sobre les 11:30 del matí (sempre en funció dels horaris dels partits) IB3 Televisió oferirà un programa especial que inclourà transmissions, connexions en directe i resums de les millors jugades dels equips illencs.

IB3TV

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.