Torneig Festes de Gracia 2012

imagen de uno de los partidos

 

Bona imatge la que ofereix el nostre equip Juvenil a la tarda de dissabte al tradicional Torneig organitzat per la UD Mahón amb motiu de les festes de la Mare de Déu de Gràcia. CE Alaior, UD Mahón i CCE Sant Lluís, es van enfrontar en un triangular en el qual la es va proclamar campió la UD Mahón després de vèncer el CE Alaior en el definitiu partit per 3-0 i fer valer la seva empat a un davant els nostres.

Inaugurava la tarda la trobada entre els de Ferran Andreu i el CCE de Pedro Palliser en un San Carlos que s’anava animant d’espectadors a mesura que anaven passant els minuts.El primer tram del mini partit feia presagiar una trobada igualadíssim entre tots dos conjunts.

Els blaus iniciaven amb un onze titular ple de joventut, amb 7 jugadors de primer any, 1 cadet i 3 jugadors de segon any de juvenil. Per tant, un equip pràcticament debutant en la categoria que va oposar resistència durant 38 minuts.

Els primers instants van ser positius per als de Palliser amb un control del joc i una gran situació sobre el verd de Sant Carles que els feia trobar còmodes i segurs de si mateixos buscant amb criteri la porteria albinegra. Els d’Andreu per la seva banda, amb més presència física, intentaven acostar-se sense perill a la meta lluisera. La primera ocasió de la trobada vi als 19 minuts quan després d’una internada per banda esquerra albinegra deixava només a Peláez davant Víctor però el porter lluiser desbaratava amb una gran intervenció.Els nostres van seguir buscant la porteria contrària amb criteri, molt joc per banda, però sense profunditat. Ferreres tenia a les seves botes la possibilitat de posar el primer gol en el compte del CCE però no arribava a un centre de Sergio des de banda esquerra.

Als 38 minuts els alaiorenses desfeien el 0-0 inicial i es posaven per davant en el marcador després d’un petit error defensiu que va costar molt car als de Palliser. El gol va donar ales als de Andreu que només 4 minuts després sentenciaven el mini partit amb el segon gol a favor.

Després de la finalització de la primera trobada, els blaus es van enfrontar a l’equip local en un partit que va ser molt més entretingut i amb més arribada per part lluisera. Amb els canvis de rigor després de l’enfrontament contra el CE Alaior, el CCE es va trobar molt més tranquil i relaxat sobre el rectangle i fruit d’això porto la iniciativa en el primer tram d’aquesta trobada, davant d’una UD Mahón, que oferia els primers minuts a la seva parròquia en el que portem de pretemporada.

A diferència de la primera trobada, els lluiser buscar amb més profunditat la porteria unionista, amb un Toni Sánchez que portava perill davant la meta maionesa.

Defensivament el quadre lluiser es trobava més unit que en la primera trobada i aquesta reducció d’espais feia que el treball defensiu es veiés recompensat amb una gran tasca dels onze jugadors.Però el que són les coses, quan millor estava el CCE va arribar el gol local que desesperava als nostres pel que havien fet durant els primers instants de la segona trobada. No es van enfonsar, van seguir a la seva, conscients que aquests cops els feien forts per a un futur. Es veien capaços de donar la volta al marcador i van anar a per això.

Un treball de sacrifici que va donar els seus fruits, quan Toni Sánchez posava la igualada i donava un lleuger aire fresc als de Palliser.Fins al final de la trobada, el van seguir intentant però no van poder desfer l’empat al marcador i el van haver de decidir des dels onze metres. La sort va donar l’esquena al CCE i la UD Mahón es va emportar els tres punts deixant als nostres en tercera posició del Torneig.

En l’últim partit, els locals es van imposar als de Ferran Andreu per un contundent 3-0 i deixar el trofeu de campió a les seves vitrines.

Bona prova per als tres equips i bon CCE segons sembla en aquest Torneig.

CCE Sast Lluís

Fotos Jaume Fiol

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.