El I Campus del CCE San Lluís celebra el seu final

El I campus del Sant LLuis finaliza

El primer Campus d’estiu del CCE Sant Lluís ha viscut avui la darrera jornada de traball, ja que dema divendres hi haurà la darrera sortida d’excursió a s’Illa del Rei, que servirà de cloenda a n’aquesta primera edició.

Els al.lots i al.lotes han celebrat aquesta darrera jornada amb una estona de treball especific de bàsquet i futbol per després fer un berenar de germanó. Cada participant ha aportat una part d’aquet berenar a iniciativa dels directors del Campus. Després una estona de piscina, que ha fet que els al.lots s’ho passesin d’allò mes be. Per acabar la jornada s’ha fet entrega d’un diploma a cada participant que acredita la seva participació al nostre Campus i s’ha sortejat entre tots els participants dues pilotes i una camiseta del CCE Sant Lluís firmades per en Raul González, que va fer una visita sorpresa als al.lots la jornada inaugural.

Aquesta primera edició s’ha caracteritzat per el bon ambient i les ganes d’apendre i passar-ho be de tots els participants, al llarg d’aquest mes les jornades de treball especific s’han combinat amb treball conjunt dels dos grups, jocs d’aigua, estones de piscina i sortides a sa Cova d’en Xoroi, ses platges d’Es Grau i Es Canutells i sa darrera sortida que com hem dit abans tindrà lloc aquet divendres a s’Illa del Rei.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.