Miguel Bestard, proclamat president de la FFIB per 4 anys més

Miguel Bestard proclamado presidente por cuatro años más

Avui, 10 de maig, ha acabat el procés electoral a la presidència de la Federació de Futbol de les Illes Balears i Miquel Bestard, únic candidat, ha quedat automàticament proclamat president per una nova legislatura de 4 anys. A partir d’ara, Bestard podrà formar la seva Junta Directiva perquè sigui ratificada pel Govern Balear.

Bestard, que ja duia dues legislatures en el càrrec, va obtenir el suport de la gran majoria dels clubs el mateix dia que se va iniciar el procés electoral, dia 24 de març. Aquell dia va manifestar que si se presentava a una nova reelecció era perquè havia rebut innumerables mostres de suport per part dels clubs, com el que varen expressar públicament els membres de la Comissió de Tercera Divisió.

El procès electoral el va culminar la Junta Electoral, amb la proclamació provisional de l’únic candidat com a President de la FFIB. Una proclamació que avui queda ratificada per no haver rebut cap recurs en contra de la decisió.

El president de la RFEF, Ángel María Villar, que és a Palma per donar una conferència, ha estat el primer en felicitar Miquel Bestard per aquesta nova reelecció.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.