El Montuiri prepara el que puede ser un «domingo historico»

El Montuiri cierra un buenisima temporada

La junta directiva del CD Montuïri es va reunir el passat dilluns per organitzar la que podria ser una jornada històrica per el club d’es Plà. I es que si aconsegueix la victòria contra l’Alcúdia s’assegura, com a mínim, la quarta plaça del campionat de lliga de la tercera divisió balear i, per tant, la promoció a la segona divisió B.

Els jugador montuïrers podrien aconseguir aquesta fita per segona vegada en la seva història. Dues dècades després i sumant més d’una dotzena d’anys ininterromputs a la màxima categoria balear, el CD Montuïri pareix preparat per que aquesta temporada 2012/13 sigui recordada com una de les grans dins l’hemeroteca del club.

La junta directiva encapçalada per el seu President Tomeu Verger es vol mostrar prudent de cara a la possibilitat de jugar la lligueta d’ascens però no vol deixar de celebrar el que, passi el que passi, serà el darrera partit de lliga d’una extraordinària temporada. Per això, tots els que s’acostin a Es Revolt diumenge a les 17 hores podran disfrutar del partit i la festa de forma totalment gratuïta. Segons Verger “volem que es Revolt sigui una festa per que, passi el que passi, els jugadors i tot l’equip es mereixen celebrar aquesta temporada excel•lent”.

S’espera una gran entrada, no només per la gratuïtat de l’entrada, sinó per que el Montuïri- Alcudia esdevé, sense cap dubte, el partit més emocionant de la jornada. A més a més, la falta de partits de segona B en aquest horari a Mallorca i que la jornada de primera divisió no es disputa fins les 20h possibilitaran, de ben segur, que es Revolt compti amb una entrada històrica.

La junta directiva vol mostrar el seu agraïment al club de la Via de Cintura i compte amb el recolzament de l’afició de l’Atlètic Balears així com tot l’esport base montuïrer.

CD Montuiri

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.