Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 3 – 1 UE Sami

CCE Sant Lluis: Alberto Navarro, Oscar Sintes, Cristian Babadac, Alvaro Rotger, Bernardino Andres, Cristobal Galvez, Isaias Pons, Noe Fernandez, Jose Manuel, Raimon Dordalmercadal y Fernando Gomez.

Sustituciones: Kevin Gerardo por Raimon Dordalmercadal (min.71), Carlos Segui por Noe Fernandez (min.85), Fernando Casado por Jose Manuel (min.89) y Miguel A Sintes por Alberto Navarro (min.89)

UE Sami: Aram Femenias, Juan J0se, Juan Moll, Luis A Hierro, Jose Manuel, Abdelkrim Bouazzaoui, Bartolome Marques, Xavier Fuster, Antonio Enrich, Jose David y Nicolas Antonio.

Sustituciones: Eduardo Ariel por Xavier Fuster (min.53), LlorenÇ Segui por Antonio Enrich (min.53), Xavier Llor por Abdelkrim Bouazzaoui (min.53) y Isaac David por Juan J0se (min.63)

Goles: 1-0 Isaias Pons (min 12), 1-1 Antonio Enrich (min 39), 2-1 Cristobal Galvez (min 67) y 3-1 Isaias Pons (min 78)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri. asistido por Candido Lucero Sanchez y Iván Bermudez González.

Tarjetas: Alfonso Antonio (amarilla, min 43), Cristian Babadac (amarilla, min 54) y Alberto Navarro (amarilla, min 84) para el CCE Sant Lluis. Luis A Hierro (amarilla, min 34), Juan J0se (amarilla, min 35), Isaac David (amarilla, min 72) y Bartolome Marques (amarilla, min 80) para el UE Sami.

mb paciència, treball i compromís tot acaba arribant i al final el futbol va ser just amb un equip que ja mereixia la victòria segons sembla en les setmanes anteriors. Després d’una setmana dura en l’aspecte psicològic després de la derrota al descompte en la setmana anterior, l’equip Regional, es va reposar la garrotada i afronta l’envit davant la UE Sami de la millor manera i aconseguint una victòria que els ha de fer creure-hi mateixos per afrontar la pròxima trobada, davant d’un Norteño, que no es troba en el millor moment de la temporada, però que serà un rival que els exigirà el màxim la setmana que ve.

Afrontaven la trobada els de Rico, amb les baixes de Santi per sanció, Pere i Medir per lesió, però amb l’actitud necessària com per no notar-les. I en els primers minuts ho van demostrar, sortint a Ses Canaletes més endollats que mai i intentant portar el pes del partit en tot moment. Els primers minuts van ser claus en l’esdevenir de la trobada, ja que el CCE, va sortir a menjar-se al seu rival i tenia fam de victòria. Pressió i tensió eren les senyes en els primers minuts en què l’equip de Damià Bosch es veia superat en tot moment per un voluntariós equip que buscava avançar-se al marcador com més aviat. Ho va aconseguir en el primer apropament que va disposar sobre la meta d’Aram.

Minut 6, rematada enrabietada de Noè al travesser però Isaïes, dels millors del partit, va aconseguir el rebuig i de cap avançava als blaus per a alegria i tranquil · litat dels seus companys. El gol donava ànims a un equip que seguia buscant el meta rival, i Cristóbal als 12 minuts va poder aconseguir el segon gol, però el porter visitant va aconseguir desbaratar el que podia haver estat el segon gol lluiser.Les dues accions van fer despertar els ciutadellencs que veien que, o espabilaban o es podien marxar amb un seriós correctiu per ponent.

Però poc va poder fer el porter local, als 39 minuts, després d’un gran i imparable llançament de falta que va llançar Enrich i que després de superar l’alta barrera es colava per tot l’escaire de la meta blavosa. Empat en l’electrònic a la vora del descans i tornem-hi.

La segona meitat es presentava entretinguda i atractiva, un CCE que va sortir igual o millor que a la primera i un UE Sami que ara sí, semblava un altre equip. Els de Rico controlaven la trobada però gairebé sense inquietar el porter rival i els verdiblancos feien el que podien per poder voltejar la situació i ser ells els que poguessin portar el pes del partit.

2-1, 23 minuts per davant i encara tot per decidir. Es va trobar còmode el CCE amb el resultat a favor davant un rival que no donava el partit per sentenciat i que seguia insistint en aconseguir la maneta del partit. Però la sentència va arribar a dotze minuts per al final, Isaïes de nou, aconseguia superar a Aram i donava el cop de gràcia als de Damián Bosch que ja donaven el partit per finalitzat. En aquests últims minuts del partit, s’ha vist el millor CCE de la temporada, tranquil amb la pilota en el seu poder, intentant buscar sempre la millor opció i gaudint d’arribades per ambdues bandes però sense acabar de concretar.

El que són les coses i el bé que senten les victòries a un equip, de començar amb els ànims baixos, a acabar amb una seguretat en si mateixos, que fa que s’afronti la propera trobada d’una altra manera i amb la sensació de poder vèncer a qualsevol. Orgull, compromís i maduresa no li falta a aquest grup, li falten victòries.