IB3 TV deixa d’emetre la Lliga de Primera Divisió i la Fórmula 1

IB3 TV deixa d’emetre la Lliga de Primera Divisió i la Fórmula 1

IB3 Televisió anuncia que no emetrà el futbol de 1a des d’aquest mateix dissabte. D’aquesta manera, la cadena autonòmica renuncia a tota la segona volta del futbol de Primera Divisió i no farà cap retransmissió de la màxima categoria dela Lliga durant tot el 2012.

Amb aquesta decisió, IB3 vol adequar-se a la realitat econòmica i pressupostària del 2012, eliminant de la graella aquesta despesa inassumible.

Per tal de garantir la viabilitat de la televisió pública de les illes, no s’apostarà per retransmissions esportives que es poden veure per altres cadenes.

Actualment, només dues televisions de FORTA, Telemadrid i TV3, emetran el que resta de temporada.

No obstant això, IB3 refermarà una vegada més durant el 2012, la seva confiança en el futbol local i més pròxim. Per això, continuarà emetent cada diumenge en exclusiva la lliga de 2ª Divisió B on hi ha quatre representants de les illes (Atlètic Balears, Manacor, Mallorca B i Sporting Maonès).

De la mateixa manera, IB3 Televisió tampoc no emetrà els dos grans premis de Fórmula 1 previstos per al 2012 (Gran Premi d’Espanya al circuit de Catalunya el 13 de maig i Gran Premi d’Europa al circuit urbà de València el 24 de juny).

IB3 Noticies.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.