El millor equip de 2a Divisió B, Atlètic Balears, signa un conveni amb IB3

Fernando Crespi con Jacobo Palazon en la firma del convenio con IB3 TV

El subdirector de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB), Jacobo Palazón, i el president de l’Atlètic Balears, Fernando Crespí, han signat avui migdia un conveni de col·laboració entre les dues entitats, que permetrà a IB3 emetre els partits de l’equip balear al llarg de la Lliga com també oferir als seus aficionats els plays off d’ascens a la Lliga de Segona Divisió A, tant per IB3 Televisió, IB3 Ràdio i www.ib3noticies.com.

“L’Atlètic Balears se suma als acords signats amb altres equips de futbol balears com són el Mallorca B i el Manacor, fet que referma la clara aposta d’IB3 per estar al costat de l’esport balear”, segons paraules textuals de Palazón.

Durant la signatura del conveni, Crespí ha reafirmat que el nou equip directiu d’IB3 “ha valorat el nostre equip així com són i en el lloc que ens mereixem estar i han demostrat màxima col·laboració amb l’Atlètic Balears”, que actualment està en la categoria de bronze del futbol espanyol.

IB3 tenia pendent un acord amb un club tan important com l’Atlètic Balears, que ha estat complit avui, i que farà possible que la televisió autonòmica emeti les retransmissions dels partits que disputi el conjunt de l’Estadi Balear. Concretament es començarà la seva primera retransmissió aquest diumenge amb l’Atlètic Balears – Terol en el Total esport.

L’Atlètic Balears desperta, cada diumenge, un gran interès i expectació, i reuneix setmanalment al camp més de 5.000 aficionats, xifra que augmentarà amb les retransmissions dels seus partits a través d’IB3 Televisió, ja que es podrà arribar a un major nombre d’espectadors que no podien anar al camp a viure en directe els partits del seu equip, ara serà possible gràcies al conveni signat.

IB3noticies.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.