Crónica 2ª Reg.: Sporting Valldemossa 1 – 2 F.base Santanyi

El Sp. Valldemossa, pierde por la minima ante le FB Santanyí

Alineaciones:

Sporting Valldemossa: Juan A Bauza, Jose M Pons, Alejandro J Capone, Pablo A Caamaño, Oscar Perez, Sebastian Carbonell, Joan Rigo, Joan Amengual, Abel Perez, LlorenÇ Calafat y Lluis Vila.

Sustituciones: Jaime M Mayol por Abel Perez (min.53) y Antoni Espert por Pablo A Caamaño (min.78)

F.base Santanyi: Joaquin Vidal, Luis Valverde, Francisco Javier, Joan Lliteras, Bartolome Barcelo, Jorge S Llompart, Llorens Dalmau, Francisco Jorgoso, Miguel Adrover, David Carrera y Albert Coll.

Sustituciones: Andreu Nevado por David Carrera (min.64) y Juan M Cebrian por Llorens Dalmau (min.78)

Goles: 1-0 Pablo A Caamaño (min 2), 1-1 Albert Coll (min 16) y 1-2 Francisco Jorgoso (min 55)

Árbitro: Álvaro Varón Aceitón. asistido por Antonio Comas Herrero y Ángel Rodado Jareño.

Tarjetas: Lluis Vila (amarilla, min 16), Juan A Bauza (amarilla, min 45), Sebastian Carbonell (amarilla, min 82), Sebastian Carbonell (amarilla, min 82), Pablo A Caamaño (amarilla, min 88), Juan A Bauza (amarilla, min 90) y Jose M Pons (amarilla, min 90) para el Sporting Valldemossa. Albert Coll (amarilla, min 9), Nadal Vicens (amarilla, min 12), Joan Lliteras (amarilla, min 59), Llorens Dalmau (amarilla, min 63), Luis Valverde (amarilla, min 72) y Francisco Jorgoso (amarilla, min 85) para el F.base Santanyi.

Comentario:

Partit molt aspre l’ofert pel Valldemossa i Futbol base Santanyí i que va començar de cara per al conjunt local ja que als dos minuts de joc es posen davant en el marcador. La veritat que poc futbol per part dels dos equips però sobretot pel Valldemossa. El gol de el Valldemossa el va marcar el número 9 Caamaño en un error defensiu. Dir que el Santanyí es va presentar a Valldemossa amb baixes en defensa com la de Marc Guiscafré i també la del centrecampista Khalid, els dos per lesió. Camp molt petit que dificultava el control de joc i facilitava les marques i àrbitre molt permissiu en entrades dures al principi i a punt de descontrolar el partit, després va haver de treure un munt de targetes a mesura que avançava el partit. Un penal a favor del Santanyí en el min. 16 on el jugador núm. 21 de la Vall hagués hagut d’abandonar el partit per ser l’últim jugador i que només li va ensenyar la groga. A. Coll el transformava per al Santanyí, 1-1 i així va acabar la 1 ª part. La segona seguia el joc molt aspre i sense que hi hagués un clar dominador tot i que el Santanyí intentava crear una mica de joc, impossible ahir en aquest camp. En el min. 10 de la segona part un xut des de la frontal de l’àrea de la Vall per part de Paco Jorgoso donava la victòria justa i treballada al Futbol Base. Ho intentaria el Valldemossa però unes vegades la defensa del Santanyí i altres la bona actuació de Xim Vidal, el nostre porter ens van donar els tres punts.

Sis partits cinc victòries i un empat. De moment líders imbatuts. El Santanyí la setmana que ve té una altra sortida molt dura a Santa Maria. A seguir travallant.

narcosis per Fútbol Balear

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.