Amitoso Juveniles Menorca: Sant Lluis 5-2 Villacarlos

Victoria contundente del Sant Lluís ante el Villacarlos

Alineació:

Sant Lluís: Manel, Nacho, Pablo, Jordi, M. Gomila, M. Martinez; D. Ayala, Zouhir, B. Goñalons, R. Martinez, I. Rumbo. També van jugar: Alfredo, M. Mercadal, Hemerson; Txemi, D. Riudavets, Ricky, Hector.

Primer amistós de la temporada al Municipal de Ses Canaletes i primeres conclusions positives. El marcador era el de menys, però està clar que per a la moral dels nostres, és una ajuda. Un C.C.E. Sant Lluís ben plantat sobre el camp, en l’inici del encontre, es va imposar per 5 gols a 2, a un At. Villacarlos amb solament 2 entrenaments a les cames i molta joventut.

L’inici del partit va ser per als nostres, molt joc ras, molt criteri ofensiu, encara que amb una mica de nerviosisme a la zona defensiva. A mesura que anaven passant els minuts, els nostres van començar a realitzar amb personalitat el joc que vol desenvolupar al llarg de la temporada. Va disposar d’un parell d’ocasions en un córner i en un mà a mà d’I Rumbo que va anar fora per poc. El At. Villacarlos, a mesura que passaven els minuts li anava disputant la pilota i el control del partit al centre del camp. Un parell d’imprecisions defensives, van originar sendes ocasions de gol per els de José Luis Bahamonde, però Manel, molt correcte durant tot el partit les va aconseguir desbaratar. A la vora del descans, en un falta al centre del camp sense aparent perill, Pablo va aconseguir el primer gol del partit, amb l’ajuda d’un central groc, que va desviar de manera involuntària el esfèric al fons de la xarxa. Era el 1-0 i posava justícia segons sembla en els primers 45 minuts.

El segon temps es va iniciar amb un carrusel de canvis per ambdós equips que van canviar l’estil i plantejament dels nostres. Es va passar d’una referència clara en atac, a dos puntes ràpids, que van destrossar la defensa villacarlina. Amb aquest carrusel de canvis, la forta calor i la pesadesa de cames, va fer que el partit s’obrís per als dos equips. Amb espais entre línies i temps per pensar, es van veure els millors moments dels nostres, amb infinitat d’ocasions i amb 2 gols, un de Ricky i un altre d’Héctor en dos mà a mà amb el porter rival. Després del 3-0 en el minut 60, els nostres es van relaxar cosa que aprofita l’At. Villacarlos per reduir distàncies fins a posar el marcador en un 3-2 perillós en el minut 70. Però en veure el perill, els nostres van tancar el partit amb 2 gols més, tants que de nou van aconseguir, Ricky i Héctor. Primera victòria, primeres sensacions, i primera alegria per a la parròquia blavosa que en unes 60 persones van anar al Municipal per veure als seus.