La PB Els Tamarells guanya el III Trofeu Sant Jaume a Santanyí

La PB Els Tamarells guanyan el III Torneig Sant Jaume

L’equip de la P.B. Els Tamarells fou el vencedor de la tercera edició del Trofeu Sant Jaume a Santanyí, en la modalitat de futbol-7. Els barcelonistes s’imposaren a un combinat de veterans del C.E. Santanyí per 5-2. Pels blaugranes, dirigits per Miquel Barceló, marcaren Francesc Xavier Gornals, Joan Lladó, Miquel Escales i Rafel Ginard (2), mentre Jordi i Mohamed marcaren pels veterans santanyiners. Baix la direcció arbitral de Cosme Salvà, la P.B. Els Tamarells s’alineà amb Miquel Vidal, Joan Josep Bonet, Rafel Ginard, Tomeu Coves, Joan Lladó, Joan David Vicens, Miquel Vadell, Pere Estelrich, Miquel Escales, Antoni Ramirez, Josep Campins, Julià Burguera, Josep Prohens, Francesc Xavier Gornals, Tomeu Barceló, i Sebastià Galmés. Completaren el cos tècnic Miquel Vila i Pep González.

Finalitzat el partit, el capità Miquel Vadell rebé de mans de Lluc Verger, responsable de l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Santanyí el trofeu que acreditava com a vencedor a la penya barcelonista, el qual ha guanyat en dues ocasions.

Sebastià Oliver per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.