Reunió amb els clubs de Regional

Miguel Bestard se reune con los clubes de Regional

El president de la FFIB, Miquel Bestard, acompanyat del president del Comitè d’Àrbitres, Riera Morro, se varen reunir amb la Comissió de Regional de la FFIB, que són els representants dels clubs de totes les categories Regionals: des de Preferent fins a Tercera Regional.

La reunió va servir per intercanviar opinions sobre la temporada que acaba i les millores que es poden plantejar per a la temporada 2011-2012.

Un centenar d’equips formen aquestes categories de REgional, que agrupen el 90 % dels clubs federats. Tots ells tenen categories inferiors de futbol base, i per això el president de la FFIB và aprofitar l’ocasió per parlar de les noves normes que regiran la categoria Aleví que només jugarà a futbol-7. Això farà que molts de clubs doblaran el número d’equips d’aquest nivell.

El president del Comitè d’Àrbitres es va mostrar disposat a estudiar la situació perquè els arbitratges s’adaptin a la nova situació i que un mateix àrbitre pugui arbitrar més d’un partit per aprofitar el desplaçament.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.