Crónica 3ª Reg. (Gr. B): Atº Santa Eugenia 5 – 1 Palmanyola

Atº Santa Eugenia: Pablo A Ogando, Alejandro Quetglas, Bartolome Umbert, Sebastian Bibiloni, Antonio Riera, Tomas Vich, Ramon Grimalt, Lucas R Godoy, Gabriel Cardell, Daniel De Lucas y Miguel A Marquez.

Sustituciones: Daniel Socias por Sebastian Bibiloni (min.68), Salvador Crespi por Daniel De Lucas (min.72), Sebastian Roig por Lucas R Godoy (min.74), David S Bueno por Ramon Grimalt (min.78) y Juan A Campins por Gabriel Cardell (min.81)

Palmanyola: Albert Marimon, Vitor Manuel, Alberto Baron, Ismael Avila, Luis Mayans, Juan Buades, Adrian Crespi, Francisco J Gutierrez, Alex Trepat, Juan M Morro y Jaime Ordinas.

Sustituciones: Carlols Galan por Juan Buades (min.46), Manuel A Cerdo por Adrian Crespi (min.67), Antonio Crespi por Jaime Ordinas (min.75) y Llorenc Oliver por Alberto Baron (min.81)

Goles: 0-1 Luis Mayans (min 15), 1-1 Gabriel Cardell (min 25), 2-1 Ramon Grimalt (min 35), 3-1 Ramon Grimalt (min 58), 4-1 Gabriel Cardell (min 73) y 5-1 David S Bueno (min 86)

Árbitro: Alberto Mansilla Núñez.

Tarjetas: David S Bueno (amarilla, min 86) para el Atº Santa Eugenia. Vitor Manuel (amarilla, min 25) para el Palmanyola.

Darrer partit de la temporada en el Municipal de Santa Eugènia, on l’equip local tenia la possibilitat de quedar en segona posició, però no va ser possible ja que La Vileta va fer els deures i va guanyar còmodement al Sóller B.

El partit va començar amb l’equip taujà bastant ficat en el partit, va tenir les primeres ocasions després de la treta d’un corner, la pilota va acabar al pal. Els locals seguien intentant obrir el marcador però els davanters locals no estaven acertats. Va ser l’equip visitant que es va avançar en el marcador després d’un gran desplaçament de pilota on el davanter visitant va agafar l’esquena de la defensa taujana i va batre el porter Pablo sense dificultat. A partir d’aquí els locals varen anar per feina i abans d’acabar la primera part ja havien capgirat el marcador, després de marcar el primer gol de penal i el segon va venir després d’una jugada per banda que en Ramon va rematar tot sol dins l’àrea petita.

La segona part comença amb el mateix guió, l’equip taujà volcat damunt l’àrea visitant però sense massa encert, no seria fins a mitjan segona part quan el locals sentenciaren el partit amb una gran jugada per banda dreta on n’Àlex arribant a la línia de fons va fer una gran passada i novament en Ramon rematà tot sol dins l’àrea visitant. A partir d’aquí ja només hi va haver un equip damunt el terreny de joc (el taujà). L’entrenador local va aprofitar per donar entrada a tots els suplents i així disfrutassin dels darrers minuts de la lliga, i el que va aprofitar millor de tot aquests minuts va ser en David Bueno que va marcar el seu primer gol amb la camiseta del Santa Eugènia, abans en Curry havia marcat el seu segon gol de l’horabaixa. El partit acabaria sense més història.

Destacar la gran quantitat de gent que hi havia a les grades, i que en tot moment varen donar suport a l’equip, i donat una gran ovació a cada jugador que era canviat.

El moment mes enrenyable del partit va ser el canvi del capitá del Santa Eugènia, Primet, que es va retirar de la competició després de molts d´anys oferint al club anys de exemple en tots els sentits. Uns del jugadors que serà mes recordat per la seva entrega i dedicació al equip

Ara toca esperar per saber si el tercer puja a segona regional. Per acabar només dir que l’equip taujà ha estat el millor equip (en puntuació) d’aquesta segona volta.