Tomeu Pons (C.D. Binissalem): ‘Els meus jugadors han fet el partit que tocava fer’

Tomeu Pons, satisfecho con la victoria

Jaume Ginard entrevistava a Tomeu Pons, entrenador del C.D. Binissalem, després de guanyar davant el Sporting Villanueva (1-0) en el partit d’anada de la primera ronda de la Fase d’Ascens a Segona Divisió B.

Enhorabona per aquesta victòria, 1-0 que es dóna per bo encara que el Binissalem tal vegada es mereixia algun gol més.

Hem tingut opcions, però el Villanueva a lo darrer també ha fet molt. Estic satisfet i content perquè la nostra afició ha gaudit.

Un poquet en la línia de Tomeu Pons, 1-0 a l’anada i 0 – 0 a la tornada i passar l’eliminatòria amb un gol… No?

Els jugadors han fet el partit que tocava fer avui i crec que la gent que ha vingut s’ho ha agafat com una festa com sempre i lis hem donat les gràcies per aquesta assistència massiva. A la tornada, està assegurat un patiment gros durant els 90 minuts, però és una eliminatòria i hem de creure en les nostres possibilitats.

Queda el partit de tornada… És molt important que el Villanueva no hagi marcat?

Sí, això pot ésser la clau d’una eliminatòria. Si no pots guanyar, al manco que no et marquin un gol perquè sempre et dóna la possibilitat de marcar un gol i de posar-li les coses molt difícils. Nos queda una setmana per a gaudir d’aquest esdeveniment i a veure de què som capaços. Ja no és anar a lo desconegut, era un equip que duia 16 partits guanyant i avui a caigut a Binissalem.

Declaracions realitzades al programa ‘Esports 3’ d’IB3 Ràdio i redactades per Joan Carles Gibert per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.