Crónica Primera Nacional B: Entreculturas 3-3 Fisiomedia Manacor B

Entreculturas Montesión: Adri, Loren, Miguel Angel, Priamo i Oscar (1).

També jugaren: Antoni, Joan, Juanito (1), Pepe (1), Pablo i Pau.

Fisiomedia Manacor B: Rafa, Sebas, Toni, Llorenç i Junior (3).

També jugaren: Nico, José Luis, David i Roberto.

Arbitres: José M.ª Gómez i Manolo Lladó. Taula: Sandra Santos.

Tarjetas: Grogues: Als locals Loren i Juanito i als visitants David (2) i Llorenç.

Gols: 0 – 1 (min. 6) Junior; 1 – 1 (min. 11) Oscar; 2 – 1 (min. 14) Juanito; 2 – 2 (min- 20) Junior de doble-penalti; 2 – 3 Junior (min. 34); 3 – 3 (min. 40) Pepe.

Incidencies:

Pavelló San Pedro Claver, 50 espectadors.

Joan Carles Gibert per a FutbolBalear.es

Comentari:

Partit molt igualat que va finalitzar amb empat gràcies a un gol del local Pepe a 19 segons del final. En la primera part no va haver gaires oportunitats, però tots dos equips varen estar encertats de cara a porta. Junior Alonso avançava als visitants, Oscar Tesías i Juanito Ballester donaven la volta al marcador, però de nou Junior Alonso, des del punt de doble-penalti, feia el 2 – 3 a dos a menys d’un minut pel descans.

La segona part va ésser més moguda, els col·legials varen disposar de clares oportunitats, però una vegada Junior Alonso baix pals i les altres Rafa Blanquer evitaren el gol. David Pino veia dues tarjetes seguides per protestar i deixava als manacorins amb un jugador menys durant dos minuts, però els de Joan Llompart s’aplicaren en defensa i varen superar amb nota aquest obstacle.

Després de que Nico gaudis de la primera ocasió visitant de la segona part, Junior Alonso feia el 2 – 3 a la contra. Els de Juanma Blázquez ho intentaren de cinc des del minut 38 amb Juanito Ballester de porter-jugador i, després de varies oportunitats, varen aconseguir l’empat a 19 segons del final. Ja no va haver temps per més i el partit va acabar amb repartitment de punts.