El futbol català dóna el seu últim adéu a Pedraza

L´Entrenador de L´Hospitalet, Miguel Álvarez amb Carles Busquets al tanatori

Personalitats i autoritats del futbol català s’han donat cita aquest migdia per acomiadar Ángel Pedraza. La mort de l’exfutbolista i exentrenador, a l’edat de 48 anys i després d’una llarga malaltia, ha mobilitzat l’entorn del futbol al costat de la seva família.

Excompanys blaugranes com Josep Moratalla, Juliol Alberto, Ramon Maria Calderé o Chus Pereda, juntament amb els vicepresidents Jordi Cardoner i Javier Faus, el director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta i l’expresident Josep Lluís Núñez, entre d’altres companys de diferents etapes, van ser presents a l’acte. Per l’Espanyol, el vicepresident Josep Lluís Perelló, el conseller delegat, Joan Collet i diversos jugadors sorgit de la base del conjunt blanc-i-blau com Javi Márquez, Chica o Víctor Ruiz també van voler acomiadar al que fins fa poc havia sigut company i entrenador.

Andrés Iniesta, que es troba a Zuric a la gala del trofeu FIFA Pilota d’Or, ha afirmat que «Vaig anar a l’hospital el divendres i tot semblava com un comiat. És una llàstima i una gran pèrdua. De saber-ho abans, el meu gol hauria estat per ell. Va ser el meu entrenador al cadet i era un home 10». A Les Corts també es van donar cita representants de la junta gestora de la Federació Catalana de Futbol així com l’actual entrenador de L’Hospitalet, Miguel Álvarez i futbolistes de l’equip riberenc, club al que havia entrenat Pedraza durant l’inici de la present temporada 2010/2011.

ara.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.