Crónica Juv. DH: Espanyol 2-0 Nastic, dos goles de Darder

Con dos goles Darder le da la victoria al Espanyol

Alineacions

Espanyol: Edgar, Bonilla (Arroyo, m.82), Duarte, Blanchart, Clerc, Pau, Gabi, Gil, Darder (Albert Miravent, m.78), Kilian (Lucho, m.86) i Thievy (Orellana, m.74).

Nàstic de Tarragona: Ferran, Alberto, Dani, Dídac (Miranda,m.42), Madero, Prince (Joan, m.83), Gerard, Eric, Víctor, Abel i Fran (Vadilio, m.66).

Gols: 1-0: Darder (m.61); 2-0: Darder (m.78).

Àrbitre: Sr. Gallardo Martínez. Ha amonestat a Madero (m.38), Dani (m.63), Bonilla (m.67) i Cristian (m.87).

Incidències: uns 600 espectadors a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs.

Comentari:

L’equip que dirigeix Martín Posse ha finalitzat la primera volta amb una treballada victòria davant el Nàstic de Tarragona. Els blanc-i-blaus, que s’han trobat amb un adversari molt dur, han anat de menys a més i en el segon temps han acabat imposant la seva major qualitat. Sergi Darder ha estat l’autor dels dos gols espanyolistes i el pal ha evitat l’hat-trick del balear.

El Nàstic ha confirmat des de l’inici que la seva bona temporada no és fruit de la casualitat. Els tarragonins han estat valents des del primer minut i Edgar ha hagut d’oferir la seva millor versió. Víctor, Eric i Fran han posat a prova a l’internacional sub-19, que ha respost amb escreix. A l’Espanyol li ha costat controlar bastant les contres visitants encara que, afortunadament, el Nàstic no ha estat massa encertat.

A l’equip de Martín Posse li ha costat agafar el pols al partit. Gabi ha tingut una bona oportunitat a l’inici per avançar als seus, però el joc ofensiu dels blanc-i-blaus no ha tingut molta continuïtat. Encara que Pau ha intentat imposar el seu criteri en el centre del camp, la defensa visitant ha frenat bastant bé les escomeses locals. Amb el pas dels minuts, no obstant això, l’Espanyol ha espavilat i als compassos finals ha estat prop d’inaugurar el marcador.

Ferran ha tret una gran mà per evitar el gol de Thievy després d’una gran jugada individual. Poc després, a Thievy i a Kilian els ha faltat un centímetre per arribar a un centre de Bonilla i Clerc ha posat el punt i final a l’assetjament amb una gran jugada per la banda esquerra.

El partit ha canviat radicalment després del descans. El Nàstic ha reculat i s’ha atrinxerat a la seva àrea davant l’assetjament dels locals. Sergi Darder ha disposat d’una claríssima ocasió, però la seva rematada s’ha estavellat violentament al pal. La insistència perica ha donat els seus fruits i Darder ha aconseguit el primer tant de la matinal després d’una mil•limètrica combinació entre Clerc i Kilian.

Els de Posse s’han pres un petit respir després del gol, però han trigat poc a sentenciar el xoc. Una excel•lent combinació entre Gabi i Darder ha permès al mallorquí aconseguir el segon. El Nàstic ha baixat els braços i l’Espanyol s’ha dedicat a administrar el seu avantatge sense problema fins al final de l’enfrontament. Una nova victòria per seguir a dalt.

Rcdespanyol.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.