Crónica Juv. DH: Espanyol 3-0 Girona

El Espanyol se impone al Girona

Espanyol: Germán, Bonilla, Arroyo, Clerc (Rubén Duarte, min.77), Blanchart, Pau (Albert, min.49), Gabi, Darder, Thievy (Eric, min.51), Pirulo (Orellana, min.63) i Gil.

Girona FC: Quintana, Bonmatí, Bigas (Adrià, min46), Mas, Vilà, Rovirola, Fran (Eric, min.72), Teti (Casassa, min.72), Dani, Peti (Eloi, min.46) i Junca.

Àrbitre: Sr. Otal Fernández. Ha amonestat per part del Girona a Vilà (min.60), Bonmatí (min.77) i Adrià (min80).

Gols: 1-0, Blanchart (min.11); 2-0, Blanchart (min.65) i Darder (min.73).

Incidències: Unes 400 persones a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs.

Comentari:

El Juvenil A ha aconseguit una nova victòria, gràcies a dos gols de Blanchart i un de Darder, i segueix en el més alt de la classificació. Els espanyolistes han realitzat un gran partit, amb fases de bon futbol i s’han confirmat com un líder molt sòlid.

El Juvenil A ha sortit molt ‘endollat’ al camp i aviat ha començat a passar per sobre del Girona. Des de l’inici del partit l’equip blanc-i-blau ha pres la iniciativa i amb un joc de velocitat i combinació ha començat a donar avisos a la porteria defensada per Quintana. Molt aviat les intencions espanyolistes han tingut premi. Després de diversos avisos, en el minut 11, Blanchart ha rematat de cap al fons de la xarxa una gran jugada d’equip. Un gol que ha posat als pericos en una còmoda situació i ha aportat aquest plus de tranquil•litat per portar el partit al seu terreny. El domini blanc-i-blau era total i el Girona pràcticament no ha inquietat la porteria de Germán. Darder, amb un xut des de fora de l’àrea, Blanchart, amb un cop de cap, i Pirulo, amb un llançament de falta que el porter ha enviat a córner, han estat a prop d’augmentar la diferència. Els de Martín Posse han merescut arribar al descans amb una major renda al marcador.

Després de la represa, aviat ha arribat el primer avís espanyolista. Darder ha gaudit d’una bona ocasió en un llançament des de la frontal de l’àrea que la defensa ha desviat a córner. Amb el pas dels minuts, el Girona ha estirat una mica les seves línies a la recerca de l’empat, però sense arribar amb claredat a l’àrea de Germán. Però aviat s’ha esvaït el seu objectiu, ja que ha arribat el segon gol local. Darder ha llançat una falta i Blanchart l’ha pentinada al fons de les xarxes. Era el 2-0 que ha donat més tranquil•litat a l’equip, ja que el partit començava a estar encarrilat. Poc més tard, Darder en una acció individual ha anotat el tercer, que ha fet justícia al que s’ha vist sobre el terreny de joc. El líder continua intractable.