Crónica Cadetes 1ª Reg. (Gr. A): Son Oliva 0 – 2 Atº Baleares

At. Baleares
El At. Baleares empata en Son Oliva

Alineaciones:

Son Oliva: Francisco J Balaguer, Brayan Restrepo, Jorge Ortega, Sergio Gabaldon, Cristobal Inarejos, Daniel Rodriguez, Asier E Contizanetti, Miguel Angel, Daniel F Marques, Alejandro Martinez y Pere Antoni.

Atº Baleares: Alejandro Pico, Francisco J Nuñez, Sergio Font, Pedro Vidal, Felipe J Ramis, Joan M Jofre, Pedro J Alomar, Jordi Verdera, Guillermo Pol, Rafael Rubio y Ivan Jimenez.

Goles: 0-1 Sergi, 0-2 Marc

Árbitro: Alberto Daniel Delzart.

Tarjetas: Daniel Rodriguez (amarilla, min 24) y Sergio Gabaldon (amarilla, min 38) para el Son Oliva. Jaume Socias (roja, min 13) para el Atº Baleares.

Comentario:

Mal partit dels blanciblaus i bona defensa la que ha format el conjunt local.

Partit no molt disputat, ja que el At. Balears ha dominat tot el encontre, el Son Oliva ha jugat el joc de balon cap adalt i que el seu propi delanter el lluites o simplement per desfer-se de la pilota i d’una posible jugada del equip visitant.

Primera part no vista, amb unes cuantes ocasions del at. balears, en la que ha acabat 0-0.

La segona part no ha estat el mateix, perque l’equip dirigit per Miquel Orts s’ha posat les piles y ha sortit a guanyar el partit. Corner tret per Jordi Verdera i remat del central Sergi Font que ha acabat dins la porteria, primer gol de l’equipo visitant. El balears no ha creuat les mans i ha seguit lluitant per aconseguir un altre gol, al cual ha arribat, James ha fet un centre-xut i Marc Jofre a remat damunt la linia, cual ha format el 2-0, resultat definitiu.

Incidencies: L’arbit expulsa al jugador visitant (Jaume Socias) per enriurese’n d’ell, on estaba a la banqueta. No s’enten aquest acte, ja que ell no ha dit res ni ha fet res. Sino que ha estat un aficionat de estaba al seu costat.

JV para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.