Crónica Alevín 2ª Reg. (Gr.C): Alaró 1-1 Margaritense

Alaró. Foto árchivo

Alineaciones:

Alaró: Michael ( Fabio ), Miquel García ( Guardiola ), Steven, M.Angel Matas, David Sans, Vicenç ( Bárbara ), Joan Robín, Joan Marc, Nazar ( Jhon Kevin ), Beli i Xavi Salom ( Jorge ).

Margaritense:Socias, Sureda ( Caterina ), Juan, Morey, Coli ( Pastor ), Alzamora ( Gallego ), Oliver, Thomas, Agustín, Pont i Martí ( Soler ).


Gols: 0 – 1 min. 9 Pont després de driblar a Michael. 1 – 1 min. 15 Miquel Angel Matas crusa sa pilota davant la sortida de Socias.

Àrbit: López Coll. Actuació correcta.

Comentari:

Partit jugat dissabte dematí a Alaró. Sa veritat es que es partit va esser bastant aborrit, ja que ses errades dels dos equips varen superar a nes encerts.

Per començar indicar que abans des gol visitant, va esser l´Alaró es que va disfrutar d´una claríssima ocasió per marcar a peus de Nazar, peró aquest es va travar incomprensiblement abans d´arribar a ses inmediacions de sa portería contraría i a sa jugada seguent va esser el Margaritense qui va aprofitar s´errada defensiva local per adelantar-se a nes marcador. Peró l´Alaró no es va torbar molt a empatar s´encontre, ja que només sis minuts després en Miquel Angel Matas en un atac local va aprofitar per batre Socias i empatar es partit, resultat que a la postre va esser es definitiu.

Resumigent un poc lo que va esser es partit, indicar que s´equip visitant va dur més es pes des partit i va demostrar estar a un nivell un poquet superior a l´Alaró, encara que això no es va plasmar a nes resultat final.

A. Vidal para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.