Crónica 2ª B: At. Baleares 2-1 Alzira

El At. Baleares consigue una victoria en el estreno de Siviero

ALINEACIONS:

AT.BALEARS: Fernando (3); Reus (3), Edet (3), Castillo (3), Tena (3); Lawal (3), Ernesto (3), Rafeal (3), Aarón (3), Martins (3), Dani Lucas (3).

Canvis: Bigas(3) per Rafeal al descans; Peter (3) per Lawal, al m.71; Savoia (3) per Martins, m.85.

ALZIRA: Pociello (2); Peque (1), Víctor (1), Lechuga (1), Juampe(1), Gimeno (1), Tino (2), Amarilla (1), Vidal (1), Castell (2), Fas(2).

Canvis: Pucho (1) per Peque i Edu (1) per Juampe al minut 65; Ballester (1) per Amarilla, m.83.

ÀRBITRE: Sr. Gustavo Rebollo, del col.legi català (0), auxiliat pels srenyors Carrasco i Caballero. Un escàndol. S’inflà de mostrar targetes en un partit gens dur. Convertí un penal clamorós sobre Dani Lucas en la segona groga per fingir la caiguda, al minut 44 de partit. Anà a consultar constantment als jutges de línea perquè el partit li fugia de les mans. Perjudicà els locals durant tot el matx. Feia temps que no es veía un arbitratge així, la qual cosa provocà la indignació generalitzada.

TARGETES GROGUES: At. Balears:Reus (m27), Rafeal (m.30), Lucas (m.33 i 44), Ernesto (m.75), i a l’entrenador local. Alzira: Peque (m.36), Víctor (m.68), Amarilla, Vidal i Pociello (m.77) i a l’entrenador visitant.

TARGETES VERMELLES: Dani Lucas (m.44) per acumulació de grogues.

GOLS:

1-0(m.38): Gran penetració de’n Tolo Reus per banda dreta, que arriba fins a la línia de fons, i fa la passada de la mort a Martins, que marca.

2-0 (m.80): Passada de n’Ernesto a Bigas, situat dins l’àrea, què atura amb el pit, la baixa, es gira i xuta potent amb l’esquerra fent un gran gol.

2-1 (m.93): Córner que treuen els visitants, la pilota quèda morta dins l’àrea i xuta Castell, rebota l’esfèrica a n’en Reus i significa el gol visitant.

INCIDÈNCIES: Matinal de fred, pluja, vent i ansietat. Uns 1.600 espectadors han presenciat l’encontre. Terreny de joc molt ràpid. Molta animació a la grada i mols aplaudiments al conjunt local. Xiulada tremenda al col.legiat en varies ocasions.