La P.B. Els Tamarells guanya el Torneig Sant Nicolau

La P.B. Els Tamarells guanya el Torneig Sant Nicolau

La 3ª edició del Torneig Sant Nicolau de Ca´s Concos fou per la P. B. Els Tamarells que es va imposar per 6-1 a un combinat de jugadors argentins. Jaume Rigo (2), Joan Pere Obrador, Guillem Monserrat, Toni Sureda i Marc Lladonet jr. marcaren pels barcelonistes mentre Julio anotà per l´equip argentí.

Amb l´arbitratge de Guillem Monserrat, l´equip dirigit per Andreu Vidal i Tòfol Obrador, va formar amb els següents jugadors: Toni Oliver, Marc Lladonet sr., Santi Monserrat, Miquel Vidal, Rafel Adrover, Guillem Monserrat, Jaume Artigues, Toni Sureda, Juan José Adrover, Toni Obrador, Jaume Rigo, Mateu Obrador, Toni Grimalt, Nico Maimó, Cosme Ballester, Joan Pere Obrador, Marc Lladonet jr. i Gabriel Fiol.

Amb aquest triomf l´àrea esportiva de la P.B. Els Tamarells tanca la temporada d´estiu havent participant en cinc tornejos a Santanyí, Peguera, Campos, Felanitx i Ca´s Concos.

conjunto rival de la Peña Els Tamarells

SOB para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.