Crónica 3ª Div.: Santanyí 2-2 Mercadal

Los capitanes con el trío arbitral

Alineaciones:

Santanyí: Más, García, Llamas, Picó, Nicolau, García Barceló min. 85), Nevado, García Herrezuelo ( Llull min 48)(Amengual min.  65), Rubio, Rueda, Noves.

Mercadal: Flores, Gaimundi, Gomila, Galmés, Pons (Camps, min. 75), Vaquero M., Fedelich, Pérez, Más, Rodríguez (Vaquero A. min. 57)( Lacueva min. 66), Llor.

Goles: 0-1 Nicolau min. 28, 1-1 Rubio min. 58, 1-2 Más min. 63, 2-2 Rubio min. 71.

Árbitro: Nadal Riera asistido en bandas por De Oleza de España y santandreu García.

Tárjetas: amarila por el Santanyí a García, Rueda, Rubio y doble amarilla que supuso la expulsión a Noves en el min. 68 y por el Mercadal a Vaquero M., Fedelich, Gomila.

Comentari:

Gran assistència de públic al municipal de Santanyí en una jornada de portes obertes amb motiu de la presentació de les diferents plantilles del club. Parlaments per part del president Bernat Picó i l’Excm Sr alcalde D. Miquel Vidal. Van passar pel centre del camp tots els membres dels diferents equips, per fer-se una foto de família tots junts al camp.

A la 17:00 hores i com estava previst va donar començament el partit entre el Santanyí i el Mercadal.

No van començar fins els locals, ja que la defensa visitant es va emplear a fons. La primera part va ser més aviat avorrida ja que amb prou feines hi va haver ocasions de gol. Només en el minut 28 i en una jugada desafortunada per part de la defensa local, Nicolau va marcar gol en pròpia porta. Es va arribar al final d’aquesta primera part amb el resultat de 0 – 1.

A la segona part, tampoc van començar gaire bé les coses per al Santanyí, ja que Llull, que havia entrat als dos minuts de la represa substituint Ivo, va haver de deixar el camp lesionat, i va ser substituït per Amengual. Esperem que no fos més que un ensurt i que el jugador pugui recuperar el més aviat possible. En el minut 58 Nico marcava per empatar el partit, encara que als cinc minuts David Mas aconseguia el 2 – 1 per als visitants.

Al 68 Simó va ser expulsat per doble groga i encara que el Santanyí va quedar amb un home menys en el tram final del partit, Nico per segona vegada bat la porteria de Cristian, pujant el definitiu empat a dos al marcador.

J. Viudès per Fútbol Balear

Fotos Pepsila para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.