Loquillo de banc-i-blau

P8190084 - copiaPoc abans de sortir a l’escenari del que es el concert més important de la setmana gran de les festes de Bilbao, Jose Maria Sanz més conegut per “Loquillo” rebré el carnet de soci d’honor i una samarreta del CE Atlètic Balears amb el seu nom per els seus treinta anys de trajectoria musical .

El cantant explicà als membres de l’àrea social del club que “em sent molt orgullos i identificat amb el club blanc i blau, ja que el meu pare fou represaliat per lluitar per la república i que després de la guerra treballà com a estibador al port de Barcelona “ . “ Els origens del club que nasquè al port de Palma i el seu caràcter obrer i compromes fan que per mi sigui tot un honor aquesta distinció”

El cantant natural de la barriada obrera del Clot de Barcelona animà a la gran masa d’aficionats atlètics a fer-se soci i signà al llibre d’honor de l’entitat deixant escrita una frase que es tota una declaración de principis : “ El demà comença avui “.

Area Social de l’Atlètic Balears


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.