Trofeo Nicolás Brondo: Atº Baleares 1-1 Celta de Vigo «B», el Brondo se queda en casa

El trio arbitral con los capitanes del partido
El trio arbitral con los capitanes del partido

ALINEACIONS

AT. BALEARS: Fernando (2); Tolo Reus (2), Del Castillo (2), Edet Ibok (2),Óscar Tena (2); Ernesto (2), Checa (2), Lawal (2), Dani Hoyos (2), Coco (2); Daniel Lucas (2).

CANVIS: Al descans: Dani Roiz(2) per Fernando; Bio (2) per Tolo Reus; Aarón Fernández (2) per Checa; Peter (2) per Dani Hoyos. Al m.57, Bigas (2) per Tena. Al m.65 Coco, Edet Ibok i Del Castillo deixen el seu lloc a Goffin (2), David García (2) i Rafeal (2).

CELTA DE VIGO B: Sergio (2); Soto (2), Sergio Rodriguez (2), Caffoor (2), Victor (2); Carlos David (2), Pedro Vázquez (2), Jota (2), Mateo (2); Permuy (2), Kech (3).

CANVIS: Al descans, Pillado (2) per Permuy; al minut 70 Pedro G.(1), Taboas (2), Lede (1) i Benja (1) han entrat per Pedro Vázquez, Sergio, Jota i Kech.

ÀRBITRE: Sr. Sebastià Ripoll Solano, auxiliat pels senyors Aguiló i Reus. Bé en línies generals. Expulsà el golejador visitant Mateo per una forta entrada per darrera a n’en Lawal. Mostrà targetes grogues a Tena (m.56) per una falta sobre Kech quan s’anava per velocitat, i al visitant Sergio Rodríguez al minut 48.

GOLS:

0-1.- minut 20: pèrdua de balón de’n Checa i Mateo, des de la frontal, marca a plaer.

1-1.- minut 32: falta que bota en Coco a l’esquerra de l’atac local i Ernesto entre la defensa marca de cap.

INCIDÈNCIES: A les 20’15 hores començava la posada de llarg de l’Atlètic Balears per a la temporada 2010-11, amb la presentació oficial de l’equip, que enguany ha sufert molts canvis respecte la pasada campanya. Començant pel quadre tècnic, amb Milojevic i Alfano al capdavant, i continuant pels jugadors, dels quals només en queden 6 de la temporada anterior. Presència d’uns 500 espectadors , terreny de joc en bones condicions i temperatura ambient agradable per a la pràctica de l’esport. Cal destacar l’absència d’una de les penyes més emblemàtiques i renoueres de l’equip -Revolta Blanc-i-blava- per decissió assembleària, amb motiu de discrepàncies importants amb el club, i això, malgrat el resultat, s’ha fet notar sobre el rectangle de joc. Al partit hi han assistit la Sra. Fina Santiago, Consellera d’Afers Socials, el sr. José Hila i Antonio Donaire, per part de l’Ajuntament de Ciutat, i el sr. Diego González, delegad d’esports del Govern.

COMENTARI:

Partit típic de començament de temporada, amb dos equips que encara fan provatures, però el matx ha sigut ben entretengut, amb intercanvi de cops a una i altra portería. Prova d’això han estat les oportunitats locals al minut 4, amb internada de’n Lawal per banda dreta que assisteix massa llarg a Dani Lucas, que no arriba per poc. Al 20 arriba el 0-1 i al 32 l’empat. Dos minuts després el rival es queda en inferioritat. Finalment al 45, tir d’en Kech i bona aturada d’en Fernando.

A la represa, més del mateix: al 46 passada de’n Pedro Vázquez a la frontal i Kech falla incomprensiblement. Al 51, pasada en profunditat de’n Lawal cap en Peter, que encara portería, serveix en safata a Dani Lucas i la defensa treu a córner quan es cantava el segon gol local. Al 62, tir de Peter i atura Sergio. Tres minuts després llança una falta Aarón Fernández que surt fregant el pal. Sis després, el mateix jugador llança una altra falta al travesser. Al 70, en Pillado xuta fora per poc. Al final del temps reglamentari, amb empat a un gol, s’ha procedit al llançament de penalts, amb empat a 4. El següent llançament l’ha fallat el Celta i en David García ha marcat, aconseguint que el Trofeu corresponent a la 42ª edició del Nicolau Brondo quedàs a casa.

En resum, bones vibracions en aquesta part final de la pretemporada, amb la sensació de que hi ha vertader potencial per a la competició, i que encara queda recorregut per millorar, valor afegit de cara als propers compromisos (Copa dia 25 i primer partit de lliga dia 29). S’haurà d’esperar.

Daniel Riera per a Fútbol  Balear

Fotos Oscar Quetglas para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.