Chus Pereda, campió de la Eurocopa 1964, a Portocolom

Chus Pereda, campió de la Eurocopa 1964, a Portocolom
Chus Pereda, campió de la Eurocopa 1964, a Portocolom

El proper divendres a les 19:30 a l’oficina de turisme de Portocolom «Chus» Pereda», devanter, jugador del FC Barcelona entre els anys 1961-1969. qui va guanyar l’Eurocopa 1964 marcant un gol i centrant el 2-1 definitiu marcat per Marcelino i que entre altres va ser jugador del R. Mallorca; Joan Seminario, pichichi de la lliga 1961-62 amb el R. Saragossa, qui va jugar entre altres amb el FC Barcelona i Fiorentina; els presidents de les penyes Mallorquinistes Cercle Recreatiu, Portocolom i la Penya Barcelonista Es Tamarells juntament amb algún membre de l’Ajuntament de Felanitx presentaran el llibre «!986-2010, 25 años futboleando» de Maties Adrover.

A continuació tindrà lloc un homenatge per l’ascens del Felanitx a tercera divisió i per els atletes Francesc Páramo i Sebastià Oliver, recentment proclamats campions d’Espanya.

O. Riera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.