Matias Adrover presenta su libro en Calonge

25 años Futboleando de Matias Adrover

El proper dilluns dia 27 de setembre a les 20,45 dins els actes de les festes de Sant Miquel de Calonge al saló parroquial es presentarà el llibre «1986-2010, 25 años futboleando» del calongí Maties Adrover.

Participaran a aquest acte Miquel Àngel Nadal, millor futbolista mallorquí de tota l’història, Joan Forteza i Julià Mir, precisament dissabte passat es compliren 50 anys del gol que assistí Julià Mir al pollencí Joan Forteza, passant a ser el primer gol del RCD Mallorca a Primera Divisió, el futbolista Gonzalo Castro, Miquel Bestard, president de la FFIB, Ramón Servalls, ex-directiu del RCD Mallorca, Pepe García en representació de la revista Don Balón, Tomeu Nadal, porter del RCD Mallorca, el peridista Miquel Vidal, Dani Barjacoba d’IB3 TV, MIquel Vidal, batle de Santanyí i molt probablement Jaume Cladera en representació del RCD Mallorca; al moment de tancar aquesta informació aquesta és la llista de participants que podria sofrí alguna petita modificació.

Acabad l’acte hi haurà una petita degustació per gentilesa de varis empreses col·laboradores.

RD

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.